Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 20:12

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Την Τετάρτη εκλέγεται νέος πρόεδρος ο Λεωνίδας Οικονομίδης

Γράφτηκε από τον

Νέο πρόεδρο θα έχει την Τετάρτη το βράδυ η ΕΠΣ Μεσσηνίας μιας και έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο, μετά την παραίτηση του Αριστείδη Σταθόπουλου.


Το συμβούλιο για τη συγκρότηση σε σώμα θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της Ενωσης και μέχρι σήμερα ο μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος ήταν ο Λεωνίδας Οικονομίδης, που κατέχει τη θέση του α' αντιπροέδρου. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και πριν την έναρξη του συμβουλίου, όμως είναι δεδομένο πως δεν θα το επιχειρήσει κανείς.
Ετσι ο Λεωνίδας Οικονομίδης που ήταν στο πλευρό του Αριστείδη Σταθόπουλου για σχεδόν δύο δεκαετίες, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ενωσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο 11μελες συμβούλιο εισήλθε ο ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Ηλίας Αλεξανδρόπουλός (ήταν το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος), μιας και το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου δεν δέχθηκε.
Να θυμίσουμε ποια είναι η σύνθεση του 11μελους συμβουλίου (σε παρένθεση η θέση που έχει μέχρι σήμερα: Λεωνίδας Οικονομίδης (α' αντιπροέδρος), Αγγελος Γεωργόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Σωτήρης Μιχαλόπουλος (γ' αντιπρόεδρος), Αντώνης Τουρλομούσης (γενικός γραμματέας), Διονύσης Ψαλλίδας (αναπληρωτής γραμματέας), Κώστας Κανελλόπουλος (ταμίας), Νίκος Ρούτσης (αναπληρωτής ταμίας), Γιώργος Χριστόπουλος (μέλος), Νίκος Λιόγας (μέλος), Βασίλης Πολίτης (μέλος) και ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλός.