Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 18:51

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για Μηχανικούς και Ξυλοκόπους

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για Μηχανικούς και Ξυλοκόπους

Οι Μηχανικοί και οι Ξυλοκόποι συνέχισαν με νίκες τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού κερδίζοντας αντίστοιχα τις ομάδες Alarms.gr με 6-1 και Τσαχπίνης Μότορ με 3-0.


Με τις παραπάνω νίκες οι Μηχανικοί ανέβηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους και οι Ξυλοκόποι έπιασαν την 4η θέση με 18 βαθμούς και μπήκαν προσωρινά στην 4άδα που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ ΜΟΤΟΡΣ - ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ 0-3

Οι Ξυλοκόποι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με ένα γκολ που σημείωσαν στο α' μέρος και άλλα δύο στην επανάληψη. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με 9 ποδοσφαιριστές.
Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Σαπουνάς με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 53' ο Πλακογιάννης με συρτό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Στο 65' ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Γρηγορίου, Λουκόπουλου ο τελευταίος με φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-3.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μ. Μανιατέας με βοηθούς διαιτητές τους Α. Μιχαλόπουλο, Κ. Βοσνάκη.
ΤΣΑΧΠΙΝΗΣ Μ.: Αγγελής, Παναγόπουλος, Καρούμπαλης, Σταυρόπουλος, Νασόπουλος, Αθανασόπουλος, Παυλής, Ζαγαρέλος, Ποτηριάδης.
ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Σακκάς, Γρηγορίου, Σταυρινός, Σαρελάς, Μοσχούτας (54' λ.τρ. Κοκορόσκος), Παπαγεωργίου, Πλακογιάννης, Σαπουνάς, Παπαγεωργόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λουκόπουλος.

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ - ALARMS.GR 6-1

Εύκολο έργο, όπως αποδείχθηκε, είχαν οι Μηχανικοί στον αγώνα με την Alarms.gr και έφτασαν στην επιβλητική σε σκορ νίκη με 6-1.
Η Alarms.gr ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 3ό λεπτό όταν ο Παυλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών πήρε την μπάλα και αφού απέφυγε με ωραία κίνηση τον Κ. Αλευρά με συρτό πλασέ πέτυχε το 0-1. Οι Μηχανικοί απάντησαν στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας από νωρίς στην ισοφάριση. Στο 42' από πάσα του Πολυμενέα ο Βρυώνης με διαγώνιο συρτό σουτ έκανε το 1-1. Στο 51' ο Ξενάκης έκανε τη σέντρα και ο Γρηγορόπουλος με μονοκόμματο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κριαρά και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μηχανικούς κάνοντας το 2-1. Ενα λεπτό μετά ο Αγγελόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Βρυώνη, ο οποίος τη γύρισε προς την εστία και ο Καρδάσης με κοντινή κεφαλιά "έγραψε" το 3-1. Στο 56' ο Βρυώνης εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο Νταγιόπουλος που είχε προωθηθεί με κοντινό σουτ πέτυχε το 4-1. Στο 71' σέντρα του Πολυμενέα στην περιοχή ο Ξενάκης με φαλτσαριστό σουτ σημείωσε το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 79' ο Ξενάκης με κοντινό πλασέ αξιοποιώντας την πάσα του Νταγιόπουλου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλος, Κ. Βοσνάκη.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Κ. Αλευράς, Σακκάς, Νταγιόπουλος, Καρδάσης, Πολυμενέας, Αγγελόπουλος (53' Μαρινάκης), Ηλ. Παπακωνσταντίνου (69' Αθανασάκης), Βρυώνης, Ξενάκης, Μπάλλας, Γρηγορόπουλος.
ALARMS.GR: Κριαράς, Τούντας, Μαντούκας, Γιαννόπουλος, Πίκουλας (58' Ξυλάς), Μανιάτης, Καραμπάγιας, Πουρσανίδης, Παυλόπουλος, Ντάκουρης (50' Τσιγαρίδης), Γεωργούτζος (60' Φράγκος).

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή των δύο παραπάνω παιχνιδιών η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Genesis Κάρβουνα Μπούνας    30-6    22
2. Μηχανικοί    31-10    21
3. Agrovim    21-13    19
4. Ξυλοκόποι    16-14    18
5. Αlarms gr    25-17    16
6. 9ο Σύνταγμα Πεζικού    16-17    12
7. Εργολάβοι    22-18    9
8. Μπαρτσελιώμα    9-23    7
-.  Αεροπειρατές    7-15    7
10. Τσαχπίνης Μότορ     14-29    6
11. Δήμος Καλαμάτας 6-35        1

Σήμερα δύο αγώνες

Με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων θα ολοκληρωθεί σήμερα η 10η αγωνιστική.
Συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα θα παίζουν το 9ο Σύνταγμα Πεζικού με τους Αεροπειρατές και έχουν οριστεί να το διαιτητεύσουν οι Ε. Μακρής, Α. Μιχαλόπουλος, Δ. Τάγαρης. Αμέσως μετά στις 9 το βράδυ θα αναμετρηθούν οι Εργολάβοι με την Genesis Κάρβουνα Μπούνας, αγώνα που έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν οι Σακκάς, Καυκάς, Γ. Μιχαλόπουλος. Οι δύο παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης".