Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 21:51

Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Λεωνίδας Οικονομίδης

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης εκλέχθηκε πριν λίγο, όπως αναμενόταν, πρόεδρος της Ένωσης της Μεσσηνίας, παίρνοντας την θέση του Αριστείδη Σταθόπουλου που παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες.


Ο κ. Οικονομίδης ήταν στο πλευρό του Αριστείδη Σταθόπουλου για σχεδόν δύο δεκαετίες και πλέον ήρθε η σειρά να αναλάβει την θέση του προέδρου.
Στο 11μελες συμβούλιο εισήλθε ο ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Ηλίας Αλεξανδρόπουλός (ήταν το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος), μιας και το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου δεν δέχθηκε.
Ο Άγγελος Γεωργόπουλος από β' αντιπρόεδρος έγινε α' αντιπρόεδρος και την δική του θέση πήρε ο Νίκος Λιόγας που ήταν μέλος.
Αναλυτικά λοιπόν η σύνθεση του 11μελους συμβουλίου είναι η εξής:
Λεωνίδας Οικονομίδης (προέδρος), Αγγελος Γεωργόπουλος (α' αντιπρόεδρος), Νίκος Λιόγας (β' αντιπρόεδρος), Σωτήρης Μιχαλόπουλος (γ' αντιπρόεδρος), Αντώνης Τουρλομούσης (γενικός γραμματέας), Διονύσης Ψαλλίδας (αναπληρωτής γραμματέας), Κώστας Κανελλόπουλος (ταμίας), Νίκος Ρούτσης (αναπληρωτής ταμίας), Γιώργος Χριστόπουλος (μέλος), Βασίλης Πολίτης (μέλος), Ηλίας Αλεξανδρόυλος (μέλος).