Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 13:56

Στο γήπεδο Περιστερίου τελικά τα εισιτήρια - Στις θύρες 7 και 1 θα καθίσουν οι φίλοι του ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή είχαμε σήμερα το πρωί στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του μπαράζ ανόδου μεταξύ της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης…


Τελικά ύστερα από νέα ενημέρωση που είχε η διοίκηση του ΑΟΚ από την ΕΠΣ Αθηνών τα εισιτήρια δεν θα τα πάρει στα χέρια της η κάθε διοίκηση, αλλά θα βρίσκονται στα γκισέ του γηπέδου Περιστερίου…
Συγκεκριμένα οι φίλοι της Κυπαρισσίας μπορούν να προμηθεύονται τα 2000 εισιτήρια (κοστίζουν 5 ευρώ έκαστος) από τις 15.15 (περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) έξω από το γήπεδο Περιστερίου στις θύρες 7 και 1. Η διοίκηση του ΑΟΚ κάνει έκκληση στους φιλάθλους της να βρίσκονται εγκαίρως στο γήπεδο για να πάρουν τα εισιτήρια, μιας και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη τόσο από τη Μεσσηνία, όσο και από Μεσσήνιους της Αθήνας.

Χωρισμένοι οι Κυπαρισσιώτες…

Να σημειώσουμε πως οι φίλοι της Κυπαρισσίας θα είναι χωρισμένοι στο γήπεδο του Περιστερίου, μιας και 500 θα καθίσουν στη μεταλλική κερκίδα (Θύρα 1) πίσω από το ένα τέρμα και 1500 θα είναι στην Θύρα 7 που είναι η κεντρική θύρα απέναντι από των επισήμων και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν δοθεί στις διοικήσεις των ομάδων από 30 προσκλήσεις, 30 προσκλήσεις έχουν δοθεί στις ΕΠΣ Μεσσηνίας και Λακωνίας και από 40 σε ΕΠΣ Αθηνών και ΕΠΟ και θα διατεθούν αποκλειστικά από αυτές. Σύνολο 200 άτομα που θα μπουν με προσκλήσεις και θα καθίσουν στα επίσημα (Θύρα 3).
Οσον αφορά τη ζήτηση από τους Κυπαρισσιώτες φιλάθλους μέχρι χθες το απόγευμα είχαν κλείσει τρία λεωφορεία και συνέχιζαν. Φυσικά πολλοί θα πάνε με τα αυτοκίνητα τους στην πρωτεύουσα και πολλοί θα είναι οι Μεσσήνιοι της Αθήνας που θα βρεθούν στο πλευρό του ΑΟΚ.

Αυστηρά μέτρα από Αστυνομία

Τέλος, να επισημάνουμε πως η Αστυνομία απεύθυνε στη χθεσινή σύσκεψη αυστηρή προειδοποίηση στις διοικήσεις των δύο ομάδων για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους. Στις θύρες πριν την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για κροτίδες και καπνογόνα, ενώ οι παραβάτες απειλούνται ακόμα και με την διαδικασία του αυτόφωρου σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο. Επίσης πιθανές φθορές που θα προκληθούν στις θύρες του γηπέδου από τους φιλάθλους θα επιβαρύνουν τις διοικήσεις της κάθε ομάδας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ