Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 17:51

Η πιο εφικτή λύση για την "Μαύρη Θύελλα"…

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα παραμένει στα χαμηλά πατώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οι άνθρωποι της αλλά και οι φίλαθλοι, περιμένουν ένα νέο Σταύρο Παπαδόπουλο ή τον… ίδιο τον Σταύρο Παπαδόπουλο για να δώσει λύση.


Από την μια λοιπόν το να βρεθεί ο νέος Παπαδόπουλος τις μέρες που ζούμε μοιάζει απίθανο και από την άλλη ο ίδιος ο Στ. Παπαδόπουλος δύσκολα θα κάνει αυτό που έκανε την δεκαετία του '90. Τώρα, το πολύ να συμβάλλει με κάποια χρήματα ώστε να βγει η χρονιά…
Αρα τι γίνεται με την Μεσσηνιακή ομάδα; Την περιμένει άλλη μια χρονιά μετριότητας και παραμονής στην Γ' εθνική;
Προσωπικά πιστεύω ότι αν περιμένουμε να βρεθεί νέος Παπαδόπουλος… θα περιμένουμε πολύ.
Η πιο εφικτή λύση θα ήταν να γίνει μια προσπάθεια ανάλογη με την περσινή όμως πιο οργανωμένη. Πέρυσι έγινε προσπάθεια να μαζευτούν 6-7 άνθρωποι να μοιραστούν το οικονομικό βάρος και τελικά έμειναν δύο!
Το να βρεθούν 15 Καλαματιανοί επιχειρηματίες να βάλουν 10.000 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι αδύνατο. Μιλάμε για ένα ποσό που υπάρχουν άνθρωποι να διαθέσουν ως παράγοντες ή χορηγοί, το οποίο μάλιστα θα έχει και ανταποδοτικότητα, αφού ο χορηγός ή ο επιχειρηματίας θα διαφημιζόταν μέσω της μεγάλης ομάδας του Νομού. Ποιος όμως να οργανώσει κάτι τέτοιο;
Κάποιος με προφίλ σαν του Ράλλη, όχι όμως ο Ράλλης: Να είναι πετυχημένος στη δουλειά του, να έχει μια οικονομική άνεση και να γνωρίζουν όλοι ότι δεν μπαίνει στο ποδόσφαιρο για να… κονομήσει (κοινώς ότι δεν είναι λαμόγιο).
Από την άλλη όμως, να μπορεί να προσελκύσει επιχειρηματίες και να οργανώσει τον τρόπο διοίκησης και αποφάσεων μοιράζοντας ταυτόχρονα ρόλους, κάτι το οποίο δεν πέτυχε ο Ράλλης.
Υπάρχει στην Μεσσηνία νέος Ράλλης να κάνει αυτό που δεν έκανε σωστά ο Ράλλης;

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ