Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 18:36

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Νίκη έστω και στο 90' με τα Νησιά Φερόε»

Γράφτηκε από τον

Το θέαμα και η ποιότητα του παιχνιδιού περνούν σε δεύτερη μοίρα το Σάββατο στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τα Νησιά Φερόε, καθώς εκείνο που πρωτίστως απασχολεί τους διεθνείς και την τεχνική ηγεσία αυτή τη στιγμή είναι οι βαθμοί, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μεσσήνιος αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος.


«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ και μόνο εάν πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Πρέπει να βάλουμε γκολ για να νικήσουμε, αλλά δεν πρέπει να δεχθούμε κιόλας όμως. Το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύουν κάποιοι επειδή ακούνε ένα όνομα μιας ομάδας η οποία δεν έχει κάνει κάτι. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς και έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό» τόνισε ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
«Σίγουρα αισθανόμαστε πίεση. Βλέπουμε ότι δεν χωρά λάθος στη βαθμολογία πια και πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι. Τα πράγματα είναι απλά: μπαίνουμε με καθαρό μυαλό να πάρουμε το ματς. Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και αν νικήσουμε με 1-0 με γκολ στο 90΄» συμπλήρωσε ο "στυλοβάτης" της ελληνικής άμυνας.
Ο Δημήτρης Κολοβός, από την πλευρά του, δεν έκρυψε ότι «υπάρχει πίεση, εννοείται. Η ομάδα δεν θα έπρεπε να είναι στην τελευταία θέση αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα, αρχής γενομένης από τα Φερόε. Ο προπονητής προσπαθεί να μας βοηθήσει, το έχει κάνει σίγουρα, άλλαξε κάποια πράγματα με την Ουγγαρία και θα αλλάξει και άλλα με τα Φερόε».
Όσο για την παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα; «Είμαι χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Θέλω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ, σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε να είναι η Εθνική, αλλά πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κάνουμε κάτι καλό, να κερδίσουμε σίγουρα τα Φερόε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμα πιο δύσκολα» είπε.