Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 13:29

Ικανοποίηση για τη φετινή πορεία στην Σπερχογεία, στις 10 Ιουνίου οι εκλογές

Γράφτηκε από τον

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στη Σπερχογεία από τη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Περρωτής με δηλώσεις του στο "Notos":

«Δεν ήταν αυτοσκοπός μας 3η ή 4η θέση, αλλά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθηθούν ταλαντούχα παιδιά, με σκοπό κάποια να φύγουν και να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Από εκεί και πέρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον προπονητή και τα ποδοσφαιριστές. Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας. Το μελανό σημείο ήταν πως είχαμε 4 παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά, οι Χρήστος Κλουβάτος, Εκτορας Στέφανος, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος και Μένης Παπανικολόπουλος, που είχαν πρόβλημα στο χιαστό».
Η αγωνιστική περίοδος για τους "ταύρους", τελείωσε το περασμένο Σάββατο με τις φιλικές αναμετρήσεις που έγιναν στο γήπεδο της Σπερχογείας, με τη συμμετοχή της ΑΕΚ και του Αίαντα.
Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η διοίκηση με τον προπονητή Τάσο Χατζηαγγελή έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για το τι θα κάνουν.
Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό υπάρχει η επιθυμία ώστε να παραμείνουν όλα τα παιδιά και έχουν ξεκινήσει οι επαφές για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας. Θα υπάρξουν και προσθήκες με κάποιους παίκτες που θα έρθουν για να βοηθήσουν. Στόχος είναι να ενισχυθεί η ομάδα με 5 ποδοσφαιριστές, δύο έμπειρους (αμυντικούς) και τρεις νεαρούς.
Σε περίπτωση που φύγουν οι Θανάσης Κλουβάτος και Δημήτρης Μπούνας, με μεταγραφή σε άλλη ομάδα, θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για τα δύο παιδιά.
Από εκεί και πέρα έμειναν ελεύθεροι οι Παναγιώτης Σίνος και Χρήστος Πολίτης, οι οποίοι είχαν σταματήσει οικειοθελώς να συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Στις 10 Ιουνίου
οι εκλογές

Στο μεταξύ η διοίκηση όρισε για τις 10 Ιουνίου την γενική συνέλευση του συλλόγου.
Η συνέλευση θα γίνει στο γραφείο του δημοτικού διαμερίσματος Σπερχογείας στις 9 μ.μ. και τα θέματα της θα είναι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου την ίδια ώρα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ