Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 17:40

Η αποστολή του ΑΟΚ για το μπαράζ με Σπάρτη - Αναχωρεί αύριο στις 12.30 μ.μ. για Αθήνα

Γράφτηκε από τον

Στο γήπεδο των Φιλιατρών προπονείται αυτή την ώρα η ομάδα της Κυπαρισσίας και αύριο στις 12.30 το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο Μαρούσι, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα μπαράζ με τη Σπάρτη στο Περιστέρι.

Το Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο της Αθήνας, χωρίς να είναι σίγουρο πως αυτό θα είναι του Ιωνικού. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος Γιώργος Φωτεινός και ακόμη ο γενικός αρχηγός Γιώργος Αλεξόπουλος.
Η αποστολή θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ντουγέρογλου, Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Κωνσταντόπουλος,
Β. Παπαγεωργίου, Χ. Παπαγεωργίου, Καμποσιώρης, Θεοδωρακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φ. Παναγόπουλος, Κόλλιας, Μαργαρώνης.
Αν ο Γιώργος Παναγόπουλος έρθει έστω και τελευταία στιγμής από τη Μύκονο που βρίσκεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (μοιρασμένες οι πιθανότητες), τότε θα είναι ο 18ος στην αποστολή.
Σε διαφορετική περίπτωση θα μπει ο Ιλιε Μιτρόφ (θα ακολουθήσει ούτως η άλλως την ομάδα στην Αθήνα) που πάντως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, εξαιτίας της βαριάς θλάσης στο δικέφαλο που υπέστη στο πρώτο ματς με τη Σπάρτη στις 10 Μαϊου.
Από την αποστολή αποκλείστηκαν ο τιμωρημένος Ζαφείρης και ακόμη οι νεαροί Σούπουλι και Μπακόπουλος.
Οσον αφορά τον κόσμο μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν κλειστεί τρία λεωφορεία και ίσως γεμίσει και ένα τέταρτο, με τον περισσότερο κόσμο πάντως να πηγαίνει στην πρωτεύουσα με τα ιδιωτικά του αυτοκίνητα.