Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 17:48

ΟΜΟΝΟΙΑ: Για 8η σερί χρονιά πρόεδρος ο Γιάννης Μανωλόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Για 8η σερί χρονιά πρόεδρος ο Γιάννης Μανωλόπουλος

Ο Γιάννης Μανωλόπουλος παρέμεινε στην προεδρία της Ομόνοιας μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα την περασμένη Κυριακή.


Ο κ. Μανωλόπουλος που συμπληρώνει 20 χρόνια ως μέλος στη διοίκησης της Καλαματιανής ομάδας, θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου για 8η σερί χρονιά.
Στην 11μελή διοίκηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του σωματείου, δύο είναι τα καινούργια πρόσωπα, οι Κυριάκος Λυμπερόπουλος και Αρις Καλογερόπουλος.
Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που συγκροτήθηκε σε σώμα την Κυριακή έχει ως εξής: Γιάννης Μανωλόπουλος πρόεδρος, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Λευτέρης Νταγιόπουλος αντιπρόεδροι, Παναγιώτης Χουντάλος γενικός γραμματέας, Αργύρης Κωστόπουλος ταμίας, Αρις Καλογερόπουλος γενικός αρχηγός, Βαγγέλης Μαρινάκης β' γενικός αρχηγός, έφορος υλικού και υπεύθυνος ποδοσφαιρικών τμημάτων, Θεόδωρος Τζανετάκος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και Μπάμπης Γιαννούλης, Παναγιώτης Κοστρίβας, Νίκος Δρογγίτης μέλη.
Από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης είναι η στελέχωση του προπονητικού τιμ με έναν βοηθό του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη στην τεχνική καθοδήγηση της πρώτης ομάδας και έναν γυμναστή ο οποίος  θα είναι και στα τμήματα υποδομής.

Στόχος η σταδιακή ανανέωση

Η σταδιακή ανανέωση της πρώτης ομάδας είναι ένας από τους στόχους της Ομόνοιας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Ηδη από τη χρονιά που τελείωσε ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης είχε δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι από τους οποίους χρησιμοποιήθηκαν ως βασικοί.
Αυτό θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, όπως προαναφέραμε, καθώς η διοίκηση θέλει να υλοποιήσει ένα πλάνο που έχει καταρτίσει από το ξεκίνημα της σεζόν που πέρασε και αυτό είναι μέσα στην επόμενη τριετία η Ομόνοια να στηρίζεται σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της. Ετσι και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και σε άλλα παιδιά ώστε να αρχίσει σιγά σιγά να υλοποιείται όχι μόνο η σταδιακή ανανέωση, αλλά να προχωρήσει και το τριετές πλάνο.
Στην ίδια κατεύθυνση θα είναι και οι όποιες κινήσεις ενίσχυσης γίνουν στην διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Πλέον στόχος είναι να αποκτηθούν 3-4 νεαροί που έχουν εμπειρία από την κατηγορία. Ηδη έχει επέλθει συμφωνία με κάποιους παίκτες μαζί και αυτό που απομένει είναι να πάρουν τα δελτία από τις ομάδες που αγωνίστηκαν τη φετινή χρονιά. Πέρα από τις μεταγραφές, στη διάρκεια της χρονιάς θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα και κάποιοι νεαροί από το παιδικό τμήμα. Σε ότι αφορά τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, καθώς οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ομόνοια.

Γιορτή και ψυχαγωγική εκδρομή

Με γιορτή στο γήπεδο και ψυχαγωγική εκδρομή θα κλείσουν τη φετινή σεζόν οι ομάδες υποδομής της Ομόνοιας.
Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τους νεαρούς αθλητές που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της Καλαματιανής ομάδας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, οι ομάδες τζούνιορ και προτζούνιορ θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες του Πάμισου. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.
Μια εβδομάδα μετά στις 20 του μήνα, στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας", τη βάση της Ομόνοιας θα γίνει η γιορτή για το κλείσιμο της σεζόν των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ακαδημίας. Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η ψυχαγωγική εκδρομή στο Allu Fun Park, ώστε να παίξουν και να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά. Μάλιστα τα παιδιά της ακαδημίας και όσα άλλα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Σωτήρη Μπουραντώνη και Βασίλη Παναγιωτόπουλο.
Αυτή την περίοδο ακολουθείται κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή, με την τεχνική καθοδήγηση από τους κ.κ. Μπουραντώνη και Παναγιωτόπουλο.