Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 20:24

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ιστορικό και για τους δύο

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ιστορικό και για τους δύο

Ενας αγώνας μπαράζ εξ ορισμού έχει πάντα μεγάλη σημασία και για τους δύο ενδιαφερόμενους, αφού σε ένα παιχνίδι κρίνεται ο στόχος μιας ολόκληρης χρονιάς.


Πόσο μάλλον όταν οι ομάδες κυνηγούν κάτι πραγματικά μεγάλο για την ιστορία τους, όπως τυχαίνει να συμβαίνει με το Κυριακάτικο ματς της Κυπαρισσίας με την ΑΕ Σπάρτης.
Για την Μεσσηνιακή ομάδα και μόνο το ότι θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην Γ' εθνική τα λέει όλα.
Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για την Τριφυλιακή ομάδα που έχει κάνει μια πραγματικά σπουδαία σεζόν και ίσως να ήταν ήδη στην Γ' εθνική αν δεν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο μιας εξ ίσου πολύ καλής ομάδας.
Και για την Σπάρτη όμως το ματς της Κυριακής έχει ιστορικό χαρακτήρα αφού οι Λάκωνες απέχουν 20 ολόκληρα χρόνια από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπαιξαν στην Β' εθνική για τελευταία φορά το 1994 και μετά από μια μακρά περίοδο παρουσία στο τοπικό και στην Δ' εθνική ευελπιστούν ότι έφτασε η ώρα να πετύχουν κάτι μεγάλο.
Προγνωστικά; Είναι από τα ματς που λογικά θα κριθεί σε μια λεπτομέρεια που δύσκολα μπορείς να προβλέψεις. Νομίζω πάντως πως οι Λάκωνες θα έχουν περισσότερο άγχος λόγω και της περσινής αποτυχίας που ήρθε για αυτούς στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα μπαράζ! Για τους Μεσσήνιους θα είναι σημαντικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου θα πρέπει να αποφύγουν τον αιφνιδιασμό που είχαν υποστεί στο προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στη Σπάρτη.