Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 19:27

Οι… γνωστοί αντίπαλοι της "Μαύρης Θύελλας" στη νέα Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Οι όμιλοι της νέας Γ' Εθνικής της επόμενης σεζόν φαίνεται πως θα αργήσουν να οριστικοποιηθούν, καθώς θα πρέπει πρώτα να επισημοποιηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής που θα γίνει τον Αύγουστο.


Μέχρι τώρα η Καλαμάτα γνωρίζει μερικές από τις προσεχείς αντιπάλους της.
Κατ' αρχήν οι σίγουροι είναι αυτοί που έμειναν από τον περσινό όμιλο, δηλαδή οι Δόξα Ν. Μανωλάδας (Ηλείας), ΠΑΟ Βάρδας (Ηλείας), Παναργειακός (Αργολίδας), Ζακυνθιακός (Ζακύνθου), Παναρκαδικός (Αρκαδίας), ΠΑΟ Λουτρακίου (Κορινθίας), Βύζας Μεγάρων (Δυτ. Αττικής), Αιολικός (Λέσβου). Μέχρι τώρα έχουμε 8 ομάδες, συν την Καλαμάτα 9.
Οι δύο επόμενες θα είναι ο ΑΟ Λεβάντε από την Ζάκυνθο και ο νικητής του Κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στην Σπάρτη και την Κυπαρισσία.
Υπάρχει επίσης ο Πανηλειακός που έπεσε από την Γ' εθνική, άρα πάμε στις 12 ομάδες.
Από εκεί και πέρα, όλα είναι ρευστά. Υπάρχει ο Φωκικός που έπεσε από την Β' εθνική, αλλά και οι δυο ομάδες της Εύβοιας, ο ΑΟ Χαλκίδας (πρωταθλητής μπαράζ στον  7ο όμιλο), και ο Ηρακλής Ψαχνών που έπεσε από την Β' εθνική.
Η κατάσταση πάντως θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής και υπάρχει σαφής εικόνα όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων στην Γ' εθνική.