Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 08:12

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αύριο η κρίσιμη γενική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αύριο η κρίσιμη γενική συνέλευση

Η γενική συνέλευση της Καλαμάτας έχει προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί στην αίθουσα «Αλ Κουμουνδούρος».


Εκεί θα φανεί αν θα εκφραστεί ενδιαφέρον από επενδυτή ή επενδυτές για να πάρουν την ομάδα και επιπλέον θα γίνει νέα ενημέρωση της κατάστασης από τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη.
Ο τελευταίος ψάχνει, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα, "συμπαίκτες" που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα, μετά και την αποχώρηση του Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη και από την άλλη προγραμματίζει να συναντηθεί με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, για να δει αν έχει πρόθεση να βοηθήσει οικονομικά τη νέα χρονιά, κάτι που είχε κάνει στο κοντινό παρελθόν.
Την Κυριακή λοιπόν θα φανεί αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο διοικητικό κομμάτι αλλά και το ποιες είναι οι προοπτικές της Μεσσηνιακής ομάδας για την νέα χρονιά.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν, σύμφωνα με το καταστατικό, μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου.
Όπως ανακοινώθηκε επίσης, όσα μέλη επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, θα μπορούν να το κάνουν μέχρι την ημέρα της συνέλευσης μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Λουκά (6944-916026) από 18.00 έως 20.30 στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας καθώς επίσης και την ημέρα της Συνέλευσης έως και την ώρα έναρξης αλλά και κατά τη διάρκειά αυτής στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος".
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Κυριακή 21 Ιουνίου.