Σάββατο, 13 Ιούνιος 2015 22:02

Την Καλαμάτα επισκέφθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία - Τι είπαν για πλάνο, "παράγκα", μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Την Καλαμάτα επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα η Παναθηναϊκή Συμμαχία. Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παλαίμαχος γκολκίπερ Τάκης Οικονομόπουλος και ο Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκαν στο Elite μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Θάνο Χονδροδήμο, όπου μίλησαν σε περίπου 300 Μεσσήνιους φίλους του Παναθηναϊκού για την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Αναφέρθηκαν στο πλάνο της Συμμαχίας που θέλει την στήριξη του κόσμου για να προχωρήσει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, στην "παράγκα" που έχει δυσκολέψει τους πράσινους, ο κ. Οικονομόπουλος τόνισε ότι στέρησαν από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε πως περιμένουν στον Παναθηναϊκό τις δικαστικές αποφάσεις για την εγκληματική οργάνωση ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος προανήγγειλε 1-2 μεταγραφές ακόμη τις προσεχείς μέρες.

Ο κ. Χονδροδήμος τόνισε ότι η βασική συνδομή του μέλους στην Συμμαχία είναι 50 ευρώ ενώ στάθηκε στις προσφορές που κερδίζει με την εγγραφή του κάθε μέλος, σε καταστήματα ένδυσης, ψηχαγωγίας υγείας κ.τ.λ. Ανέφερε επίσης πως το πιο σημαντικό για όλους είναι ότι με την εγγραφή τους γίνονται και επίσημα μέλη της πράσινης οικογένειας.

Ο κ. Οικονομόπουλος τόνισε πως το μοντέλο της Συμμαχίας προχωρά σε ευρωπαϊκά πρότυπα και ζήτησε την βοήθεια των φιλάθλων. Στάθηκε στην παρουσία του επίτιμου προέδρου της Καλαμάτας Λυκούργου Γαϊτανάρου και του παλαίμαχου Γιώργου Μπιστικέα στην εκδήλωση, τους οποίους και ευχαρίστησε που έδωσαν το παρών. Επιπλέον έκανε αναφορά στην προσφορά του Μεσσήνιου δημοσιογράφου της εποχής που έπαιζε ποδόσφαιρο, του Αλέκου Μιχελή, ο οποίος ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση. Ο κ. Οικονομόπουλος τόνισε επίσης πως η ομάδα πρόπερσι πήρε το κύπελλο Ελλάδας και πως φέτος της στέρησαν το πρωτάθλημα που άξιζε.

Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε πως το όραμα του Αλαφούζου είναι ο Παναθηναϊκός να ανήκει στον κόσμο του και κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια. Επιπλέον σημείωσε πως και σε αυτό το θέμα ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος ενώ αναφέρθηκε και στα έργα που θα γίνουν στην Λεωφόρο, τα οποία θα ξεκινήσουν, όπως είπε τον Δεκέμβριο. Σημείωσε επίσης πως ο Παναθηναϊκός περιμένει τις δικαστικές αποφάσεις για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν αναφέρθηκε στην Συμμαχία αλλά στον σχεδιασμό της ομάδας. Τόνισε πως οι μεταγραφές γίνονται νωρίς βάση πλάνου, και προανήγγειλε 1-2 κινήσεις ακόμη τις επόμενες μέρες. Εξέφρασε την πίστη ότι με την αγωνιστική ενίσχυση που θα γίνει ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση του χρόνου να κάνει το κάτι παραπάνω και να χτυπήσει με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, να τονίσουμε πως παρών ήταν και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Καλαμάτας Δημήτρης Μπούχαλης ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα συμμετέχει τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς μάλιστα να δώσει προκριματικά...