Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 17:41

Ο Διαγόρας Κοπανακίου έβγαλε διοίκηση με πρόεδρο τον Σάκη Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Εκλογές για νέα διοίκηση πραγματοποίησε θές το βράδυ ο Διαγόρας Κοπανακίου, ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' τοπικής.


Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Σάκης Γεωργιόπουλος, ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχε διατελέσει για πολλά χρόνια πρόεδρος της ομάδας.
Αναλυτικά η σύνθεση του νέου δ.σ. έχει ως εξής:
Σάκης Γεωργιόπουλος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Καρακύκλας (γεν. γραμματέας), Ηλίας Δέδες (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ταμίας), Ηλίας Μπόρας (γενικός αρχηγός), Απόστολος Μαδούρος (έφορος υλικού), Αλέκος Κουτρουμπής (ειδικός γραμματέας), Μιλτιάδης Ταμπούκος, Νίκος Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Μενέλαος Παπαδόπουλος (μέλη).
Νέα πρόσωπα είναι οι Μαδούρος, Γιαννακόπουλος και Μ. Γερονικολός.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συμβούλιο της ομάδας με σκοπό να συζητηθούν τα οργαντικά θέματα. Κατ' αρχήν το θέμα του γηπέδου το οποίο αυτή τη στιγμή δεν έχει άδεια καταλληλότητας. Από εκεί και πέρα, η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ θα αξιολογηθεί το έμψυχο υλικό που υπάρχει ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες.
Η Σάκης Γεωργιόπουλος στην πρώτη του δήλωση τόνισε: "Ευχαριστώ τα μέλη που με εμπιστεύτηκαν και με έκλεξαν πάλι πρόεδρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ