Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 12:05

Καμία επίσημη επαφή Κέρκυρα-Τσιώλη και στο βάθος... Εθνική

Γράφτηκε από τον

Ο Σάκης Τσιώλης ενδιαφέρει τους ανθρώπους της Κέρκυρα, όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη κρούση. Ανοιχτός ο έμπειρος κόουτς που περιμένει και την... Εθνική.


Το όνομα του κ. Τσιώλη έχει παρελάσει από πολλά ρεπορτάζ τους τελευταίους μήνες, αφού είναι ελεύθερος και εξαιρετική περίπτωση για τις περισσότερες ομάδες της Superleague.
Ο ίδιος, ωστόσο, παρότι είχε προτάσεις από ομάδες (Πανιώνιο, Πανθρακικό) προτίμησε να μην υπογράψει κάπου περιμένοντας το τέλος της σεζόν.
Η Κέρκυρα είναι ένας από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου, όμως επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί ακόμα.
Όταν κι αν συμβεί αυτό, τότε ο έμπειρος κόουτς θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και θα δώσει την απάντηση του.
Υπάρχει και η Εθνική
Μετά τις δηλώσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν, που ουσιαστικά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής, το όνομα του, όπως και στο παρελθόν, ακούγεται για το πάγκο της γαλανόλευκης.
Έτσι, ο κ. Τσιώλης δεν βιάζεται να απαντήσει σε καμία πρόταση περιμένοντας ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει και αυτό το τοπίο, αφού ένα από τα όνειρα του είναι να προπονήσει την επίσημη αγαπημένη.
Αξίζει να αναφέρουμε πως σε ψηφοφορία που έκανε το Sport24.gr πριν λίγους μήνες με τη συμμετοχή πάνω από 17.000 ανθρώπων, ο Σάκης Τσιώλης βγήκε πρώτος στις προτιμήσεις για τον πάγκο της Εθνικής, με τον Γιώργο Δώνη να ακολουθεί.
Πηγή: sport24.gr