Τρίτη, 16 Ιούνιος 2015 21:46

ΜΕΘΩΝΗ: Απέκτησε νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Ηρακλή Μιχελή

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση η οποία αποτελείται από καινούργια πρόσωπα απέκτησε η Μεθώνη προχθές, με τον πρώην δήμαρχο Μεθώνης Ηρακλή Μιχελή να αναλαμβάνει πρόεδρος της ομάδας. 

Οπως φαίνεται και από τη σύνθεση του νέου συμβουλίου, που αποτελείται από 9 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη, είχαμε αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δρώμενα του Α.Ο. Μεθώνης. Η γενική συνέλευση από την οποία προέκυψαν τα νέα μέλη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και προχθές έγινε η συγκρότηση σε σώμα. Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους Ηρακλή Μιχελή πρόεδρο, Νίκο Ψυχάρη α' αντιπρόεδρο, Γιώργο Τζιβίσκο β' αντιπρόεδρο, Αθανασία Κοκκινάκη γενική γραμματέα, Σωτήρη Επ. Μίχο ταμία, Γιάννη Σταματελόπουλο γενικό αρχηγό, Παναγιώτη Ι. Μίχο υπεύθυνο Τύπου, Δημήτρη Αγιομαυρίτη α' μέλος, Τρύφων Δηλέ β' μέλος και αναπληρωματικά μέλη τους Γιάννη Σαρατσιώτη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Ασημάκη. Να σημειωθεί ότι η παράδοση και η παραλαβή της ομάδας, από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο στο καινούριο, έγινε σε εξαιρετικό και ενωτικό κλίμα όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορική ομάδα της Μεθώνης και όπως σημειώθηκε στη διάρκεια του συμβουλίου για τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα: «Η ομάδα αλλάζει σελίδα, όμως το βιβλίο παραμένει το ίδιο: Α.Ο. Μεθώνης». Αμέσως μετά τα νεοεκλεγμένα μέλη έκαναν μέλη έκαναν μια φιλολογική συζήτηση σχετικά με το μέλλον της ομάδας, αλλά επίσημη συζήτηση ώστε να παρθούν και αποφάσεις θα γίνει σε νέο συμβούλιο.

Βράβευση Μαρκαναστασάκη

 

Στη γενική συνέλευση που έγινε την προηγούμενη Κυριακή, πέρα από τον απολογισμό και τις εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης είχαμε και μια βράβευση. Συγκεκριμένα, το τμήμα παλαιμάχων της Μεθώνης απένειμε τιμητική πλακέτα στον επί σειρά ετών παράγοντα του Α.Ο. Μεθώνης Αντώνη Μαρκαναστασάκη για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρείχε.