Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 11:05

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ηρθε Καλαμάτα ο Στ. Παπαδόπουλος - Συνάντηση θα ζητήσει ο Ράλλης

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ηρθε Καλαμάτα ο Στ. Παπαδόπουλος - Συνάντηση θα ζητήσει ο Ράλλης

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος φαντάζει αυτή τη στιγμή η μοναδική ελπίδα για την "Μαύρη Θύελλα", αν θέλει να δει καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

Αυτό διαφάνηκε και από τη γενική συνέλευση της Κυριακής από τα λεγόμενα του Γιώργου Ράλλη. Από χθες το πρωί λοιπόν ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήρθε από τον Χονγκ Κονγκ στην Καλαμάτα οικογενειακώς για διακοπές και θα καθίσει στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα αρκετές ημέρες (σίγουρα μέχρι αρχές Ιουλίου).

Ετσι λοιπόν ο Ράλλης θα επιδιώξει να συναντηθεί μαζί του και να δει τις προθέσεις. Αν δηλαδή είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί και πάλι με τα διοικητικά της Καλαμάτας, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ή αν προτίθεται να βοηθήσει οικονομικά και σε ποιο βαθμό.

Αλλωστε κάτι τέτοιο είχε κάνει πριν λίγα χρόνια, δίνοντας ένα σεβαστό ποσό στον Ράλλη, χωρίς να έχει κάποια θέση στο συμβούλιο ο ίδιος ή κάποιος δικός του άνθρωπος.

Οπότε πρέπει να περιμένουμε για το πότε θα κλειστεί η συνάντηση των δύο ανδρών για να δούμε τι εξελίξεις θα προκύψουν.

 

Αν ο Παπαδόπουλος είναι αρνητικός σε βοήθεια προς τον Ράλλη ή ενεργό συμμετοχή και δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον από την ομάδα επενδυτών που έχουν προσεγγίσει τον Ράλλη, τότε θα γίνει νέα γενική συνέλευση για να βγει η νέα διοίκηση.