Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 18:47

Παρέδωσαν τα χρήματα του φιλικού με τον ΠΑΟ, οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το κοινωνικό τους πρόσωπο  έδειξαν σήμερα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού, καθώς παρέδωσαν τα χρήματα (2.080 ευρώ)  που συγκεντρώθηκαν από το πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, στους αθλητές της άρσης βαρών του συλλόγου που είχαν σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον περασμένο χειμώνα. Ο λόγος για τη Σοφία Φάσσου, τη Μαρία Ναούμη και το Δημήτρη Ουάμπικ, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν και ο προπονητής τους Χρήστος Γεννάτος που βρίσκεται ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα.
Ο Σταύρος Χριστόπουλος, πρόεδρος των παλαιμάχων σημείωσε ότι: "Αποφασίσαμε να παραδώσουμε το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση των τριών συναθλητών μας. Ηταν το ελάχιστο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε. Το σκεπτικό του συλλόγου είναι να βοηθάμε πάντα τους συνανθρώπους μας και αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε και στην κοινωνία, ότι πρέπει να κοιτάει το διπλανό. Ευχόμαστε στα παιδιά πλήρη αποκατάσταση και θα είμαστε κοντά τους".
Ο Δημήτρης Πετρόγιαννης, ταμίας του συλλόγου εξήγησε ότι οι εισπράξεις από το φιλικό ήταν 3.326 εκ των οποίων τα 1.000 ευρώ ξοδεύτηκαν για τις ανάγκες της αποστολής του Παναθηναϊκού και 246 ευρώ ήταν τα  διάφορα έξοδα και στη συνέχεια παρέδωσε τα υπόλοιπα χρήματα στα παιδιά που ήταν δίπλα του.
Η Μαρία Ναούμη εκπροσωπώντας το τμήμα της άρσης βαρών ευχαρίστησε θερμά τους παλαίμαχους γι' αυτή την πρωτοβουλία και είπε πως τα λόγια είναι περιττά.
Να σημειωθεί ότι και τα τρία παιδιά βρίσκονται ακόμα στο στάδιο αποκατάστασης, ενώ η Σ. Φάσσου σημείωσε ότι δεν θα μπορέσει πλέον να ασχοληθεί ξανά με την άρση βαρών.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ