Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 14:17

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ικανοποίηση για τη φετινή πορεία - Εγινε η πρώτη συνάντηση με Τσιγαρίδη

Γράφτηκε από τον

 

Αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής, στο 2ο όμιλο, πραγματοποίησε τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν η Θύελλα Χαρακοπιού.

 

Αυτό φαίνεται και από την πορεία της στον όμιλο, όπου πλασαρίστηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 πόντους, πίσω από την πρωταθλήτρια Α.Ε. Αβίας που συγκέντρωσε 54 πόντους, αλλά και τον 2ο Πανιώνιο, που έφτασε στους 42 πόντους και είχε συνολικά 11 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε ο προπονητής της ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης με δηλώσεις του στο "Notosport" υποστήριξε: «Η ομάδα εκπλήρωσε τους στόχους που είχαν τεθεί από τη διοίκηση στην αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν. Πιστεύω ότι κάναμε αρκετά καλή πορεία παρά το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε στην έδρα μας, καθώς επίσης και οι προπονήσεις μας γίνονταν στην Καλαμάτα».

Συνάντηση με διοίκηση

Ο νεαρός προπονητής πριν από λίγες ημέρες είχε συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης, στη διάρκεια της οποίας έγινε συζήτηση σχετικά με τη χρονιά που τελείωσε. Η συζήτηση έγινε μέσα σε καλό κλίμα και όπως φάνηκε από τη συζήτηση βγήκαν θετικά μηνύματα για να υπάρξει συνεργασία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση. Είναι πολύ πιθανό σε αυτή την συνάντηση να επισημοποιηθεί η συμφωνία συνεργασίας για τη νέα χρονιά.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αν και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στις προθέσεις της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν το φετινό έμψυχο δυναμικό. Μοναδική αποχώρηση είναι αυτή του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Γιακουμή, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στη Θύελλα Χαρακοπιού με τη μορφή δανεισμού για ένα εξάμηνο από τη Σπερχογεία. 

 

Από εκεί και πέρα στη διάθεση της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να βρίσκονται οι Φώτης Μουρδουκούτας, Γιάννης Μαρκάκης και Χρήστος Σαρδέλης, που ολοκλήρωσαν την στρατιωτική τους θητεία.