Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 19:21

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ: Γιορτάζουν σήμερα για το κλείσιμο της χρονιάς

Γράφτηκε από τον

Την καθιερωμένη γιορτή για να κλείσει ευχάριστα τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσει, πραγματοποιεί ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Μεσσηνιακού.

 

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία, αλλά και τα αποδυτήρια στο γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος". Το ραντεβού τις διοίκησης με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές έχει οριστεί απόψε στις 9 το βράδυ.

Η γιορτή γίνεται λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας. Να σημειωθεί ότι φέτος είναι η 3η σερί χρονιά που οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού αναδεικνύονται πρωταθλητές. Κατά πάσα πιθανότητα στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων Τάκης Κυριακόπουλος, αλλά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν δουλέψει το τελευταίο διάστημα ώστε η ομάδα παλαιμάχων μαζί με τους χορηγούς να περάσουν μια ανεπανάληπτη βραδιά, η οποία θα έχει εκπλήξεις, όπως μας επισήμανε μέλος της διοίκησης.

Τελευταία υποχρέωση

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα, καθώς έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε ένα φιλικό παιχνίδι. 

 

Συγκεκριμένα, η ομάδα προετοιμάζεται για φιλικό, το οποίο θα γίνει στα Ισθμία με ομάδα παλαιμάχων της ευρύτερης περιοχής της Κορίνθου. Η φιλική συνάντηση έχει προγραμματιστεί να γίνει  την Κυριακή 28 Ιουνίου.