Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 20:24

ΑΙΑΣ: «Ηταν πολύ καλή χρονιά», λέει ο Γ. Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Πολύ ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι του Αίαντα με την παρουσία της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Καλαματιανής ομάδας Γιάννη Σακελλαρόπουλου, χθες στο "Notosport": «Ηταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Αίαντα. Αγωνιστήκαμε με νεαρούς σε ηλικία παίκτες σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ημασταν πολύ ανταγωνιστικοί, κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ήμασταν στην πρώτη τριάδα που οδηγούσε σε άνοδο, σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πολλά παιδιά εξελίχθηκαν». Ο έμπειρος προπονητής ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Από την πλευράς μας σαν Αίαντας δίνουμε συγχαρητήρια στις 3 ομάδες που ανέβηκαν στην Α' τοπική. Επίσης δίνουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αμφειας, η οποία παρότι υποβιβάστηκε αρκετές αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, ήταν αξιοπρεπέστατη και τελείωσε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι». 

Σχετικά με τη νέα χρονιά, σε 5-6 ημέρες θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών για τη νέα σεζόν με προπονήσεις στο γήπεδο, αλλά και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Σκοπός είναι να βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση και έτοιμοι για να αρχίσουν την προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγουν 2-3 παίκτες για συλλόγους της Σούπερ Λίγκ (για τις ομάδες Κ17). Αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αναπληρωθούν με 3-4 παιδιά που θα προωθηθούν από τη Βέργα με την οποία υπάρχει συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Σε ότι αφορά την ομάδα της Βέργας, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα στηριχθεί σε όλα τα παιδιά από την προπαιδική ομάδα του Αίαντα. Ολοι οι παίκτες θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της Βέργας ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες από πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οσο για το προπονητικό τιμ, στην τεχνική καθοδήγηση του Αίαντα συνεχίζει ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος και στη Βέργα θα βρίσκεται Τάκης Σακελλαρόπουλος και συνεργάτες τους θα είναι ο γυμναστής Θανάσης Τσούκλερης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θεόδωρος Σακκάς.