Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 19:48

Σε πρώτο πλάνο ο Σιανί, τσεκάρει Αλκάραθ ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον
Σε πρώτο πλάνο ο Σιανί, τσεκάρει Αλκάραθ ο Παναθηναϊκός

Στην πιο ψηλή θέση της «πράσινης» λίστας για τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει ανέβει ο Μικαέλ Σιανί μετά την αρνητική τροπή, που πήραν οι υποθέσεις των Σίβοκ και Σπάχιτς.

 

O Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή που έχει μείνει ελεύθερος από την Λάτσιο, περιμένοντας την απάντησή του.

Ο Γάλλος αμυντικός θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει κλείσει την πόρτα.

Όσο όμως δεν έχει οριστική εξέλιξη η υπόθεση, οι επιτελείς του συλλόγου «ξεσκονίζουν» τις εναλλακτικές λύσεις και μία από αυτές είναι ο Αντολίν Αλκαράθ.

Πρόκειται για τον 33χρονο αμυντικό από την Παραγουάη, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Έβερτον και φυσικά έχει παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει προταθεί στους «πράσινους», που τον θεωρούν ως μία από τις καλύτερες εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Σιανί.

Ο Αλκαράθ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Λιμπερτάδ για να επαναπατριστεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη.

Φέτος περιορίστηκε σε μόλις 14 συμμετοχές, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από Γουίγκαν, Μπριζ και Μπέιρα Μαρ. Παράλληλα έχει φορέσει για 24 φορές την φανέλα με εθνόσημο στο στήθος.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR