Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 12:45

Συνάντηση Αλαφούζου, Σαββίδη, Μελισσανίδη και σκληρή στάση για να μπει τέλος στη διαφθορά

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Αλαφούζου, Σαββίδη και Μελισσανίδη, η δεύτερη μέσα σε πέντε μήνες, όπου αποφάσισαν ότι πρέπει να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συνάντηση που είχαν στην Αθήνα οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης. Οι τρεις ισχυροί άνδρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κατάσταση που, όπως υποστηρίζουν, έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

Οι εξελίξεις στο θέμα της "εγκληματικής οργάνωσης" καθώς και όσα συμβαίνουν αλλά και όσα δεν συμβαίνουν στην ΕΠΟ και στον χώρο της διαιτησίας ήταν τα κυρίαρχα θέματα που απασχόλησαν τους τρεις άνδρες και υπήρξε ταύτιση απόψεων καθώς και οι τρεις αποφάσισαν πως πρέπει να υπάρξει πιο σκληρή στάση.

Οι τρεις τους πιστεύουν ότι μπορούν δίπλα τους να συσπειρωθούν και άλλες ομάδες και όσοι επιθυμούν την αλλαγή και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρούν όμως πως όσα γίνουν όμως πρέπει να γίνουν με χρονικό ορίζοντα τους δυο επόμενους μήνες και φυσικά πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Σκέψη για αποχή από το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό όχι μόνο επιβεβαίωναν τη συνάντηση αλλά αναφορικά με την στάση που προτίθεται να τηρήσει το τριφύλλι σημείωναν: «Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του».

Πηγή: sport24.gr