Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 16:30

ΠΑΟΚ: Πάει στην UEFA για την "υπόθεση Μαρινάκη"

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟΚ: Πάει στην UEFA για την "υπόθεση Μαρινάκη"

Η εξέλιξη στην υπόθεση απολογίας του Μαρινάκη στον ανακριτή είναι ακριβώς αυτή που εκτιμούσαν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου", οι οποίοι πλέον καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις σε επίπεδο ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους που είναι επί της ουσίας ακατανόητοι και ξεκινούν σαφώς από την στάση του Ιβάν Σαββίδη, από χθες που έγινε η συνάντηση του μεγαλομετόχου της με Αλαφούζο, Μελισσανίδη έως και τώρα που έχει βγει η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την απαγόρευση ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο, έχει αποφύγει να σχολιάσει το παραμικρό.

Παρά την αδικαιολόγητη... σιγή ασυρμάτου που τηρεί ο επίσημος ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζονται οι επόμενες κινήσεις που αφορούν στην πίεση που θα ασκηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο πλέον για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην UEFA και μένει να ξεκαθαρίσει με ποιον τρόπο θα το κάνει (αν δηλαδή κινηθεί από κοινού με Παναθηναικό και ΑΕΚ). Το πιθανότερο είναι να εφαρμόσει "η ισχύς εν τη ενώσει" παρά την φοβία που έχει ο Ιβάν Σαββίδης ότι θα κατηγορηθεί από μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ και πάλι για λυκοφιλίες (κυρίως με τον Αλαφούζο).

Εφόσον το πράγμα προχωρήσει κι άλλο και υπάρξουν κι άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και νομικά διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη από στόχους που απώλεσε τις προηγούμενες σεζόν.

Πηγή: sport24.gr