Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 18:17

ΕΡΑΝΗ: Ομάδα με ντόπιους παίκτες το ζητούμενο για τη νέα διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Βάρος στην αξιοποίηση των παικτών από τα Φιλιατρά, αλλά και την περιοχή της Τριφυλίας είναι ο στόχος της νέας διοίκησης για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο. 

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δρακόπουλος με δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, ανταγωνιστικοί, συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και ότι υποσχόμαστε να το κάνουμε. Το σημαντικό να είμαστε προσγειωμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Και να κοιτάξουμε την ντόπια αγορά και τα παιδιά της περιοχής μας. Θα ρίξουμε το βάρος μας στην απόκτηση παικτών όχι μόνο από τα Φιλιατρά, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας».

«Ολοι ευθυνόμαστε για τη φετινή πορεία»

Στην Α1 τοπική θα αγωνίζεται την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η Εράνη, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η Φιλιατρινή ομάδα μετά από πάρα πολλές παρουσίες στα πρωταθλήματα της Α' τοπικής, της Δ' και Γ' εθνικής, τη νέα χρονιά θα συμμετάσχει σε μία νέα κατηγορία, που προστέθηκε τη χρονιά που πέρασε στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ. Ο κ. Δρακόπουλος, που πριν λίγες ημέρες ανέλαβε πρόεδρος της ομάδας, βρίσκεται στη διοίκηση κοντά στα 10 χρόνια και τα περισσότερα κατείχε τη θέση του ταμία. Είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλά την ομάδα και όταν του ζητήσαμε το σχόλιο του για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που πέρασε, μας είπε: «Ολοι βάλαμε το χεράκι μας και η ομάδα έπεσε, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει η διοίκηση. Κάναμε την προσπάθεια μας στα τελευταία παιχνίδια να περισώσουμε ότι μπορούσαμε άλλα δεν τα καταφέραμε». Οσο για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς, οι παράγοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με προπονητές και παίκτες. Μετά την πρόσληψη προπονητή θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και το έμψυχο δυναμικό, σχετικά με το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν. Οι διοικούντες θα έχουν επαφή με όλα τα παιδιά ώστε να δουν ποιοι θα μείνουν και ανάλογα θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Ενα άλλο κομμάτι που θα δώσει βάρος η νέα διοίκηση είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η ομάδα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Για το θέμα αυτό ο νέος πρόεδρος της Εράνης, σημείωσε: «Θα γίνει προσπάθεια ώστε σιγά - σιγά να βελτιώσουμε όλες τις εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο. Θέλουμε να είναι πιο λειτουργικές έτσι ώστε να προσεγγίσουμε και τον κόσμο των Φιλιατρών και της γύρω περιοχής». Τέλος, πληροφορίες από το δήμο αναφέρουν ότι έχει εγκριθεί κονδύλι για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο νέος γήπεδο Φιλιατρών.