Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 19:02

Αυστριακή η χειρότερη ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου, δέχθηκε 223 γκολ τη φετινή σεζόν!

Γράφτηκε από τον

Η Modling SC είναι ο ορισμός της ομάδας - «σάκος του μποξ» και μόνο τυχαίο δεν είναι πως τερμάτισε στην τελευταία θέση της 8ης κατηγορίας της Αυστρίας.

 

 

Μάλιστα, την τελευταία αγωνιστική η αντίπαλός της (Unterwaltersdorf) «καιγόταν» για τη νίκη και τη διέλυσε στην κυριολεξία με το... εντυπωσιακό 42-2! Η αντίπαλός της κυνηγούσε διαφορά 47 τερμάτων για να «ανέβει» κατηγορία, αλλά σταμάτησε στο +40!

Η Modling SC της... έκοψε τον δρόμο για την άνοδο, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ολοκλήρωσε τη σεζόν με γκολ 10-223! Ακούγεται απίστευτο, αλλά σημείωσε μόλις 10 γκολ και δέχθηκε 223! 

Απέναντι στην Unterwaltersdor,f η Modling SC αναγκάστηκε να παίξει από το τρίτο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα, δεδομένου ότι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας! Αναπληρωματικός δεν υπήρχε και τη θέση του πήρε ένας επιθετικός! Το σκορ στο 4' ήταν ήδη 3-0! Στην 11αδα ήταν ακόμα ένας παίκτης με πυρετό (όπως δήλωσε ο προπονητής), καθώς και ένας παίκτης από την ομάδα νέων, ο οποίος είχε παίξει έναν αγώνα λίγες ώρες πριν.

«Πρέπει να δούμε τι θα διορθώσουμε για την επόμενη σεζόν», είπε ο κόουτς της Modling Μίχαελ Κανίκα και έθεσε τους στόχους «δεν θα πρέπει να δεχθούμε 200 γκολ! Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση. Θα δουλέψουμε αρκετά»!

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR