Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 15:48

Γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού κατέκτησαν φέτος για τρίτη σερί χρονιά το αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ και το γλέντησαν με μια μεγάλη γιορτή.


Οι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας, αλλά και πολλοί φίλοι των "πρασίνων" βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο "Σταύρος Παπαδόπουλος" όπου είχε στηθεί το τραπέζι, στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια.
Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά, με το Νίκο Μουστάκα να είναι πρώτος στα πειράγματα.
Να σημειωθεί ότι η γιορτή γίνεται κάθε χρόνο ανεξάρτητα από τη θέση που θα πάρει ο σύλλογος.
Την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή έκανε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης, δίνοντας το τρόπαιο στον Γαβρίλη Φυκούρα.  Την Ενωση εκπροσώπησαν ακόμα  ο γενικός γραμματέας Αντώνης Τουρλομούσης, το μέλος Νίκος Ρούτσης, καθώς και  ο Αγγελος Σκαφιδάς που είναι  πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Μεσσηνίας.
Ακόμα παρευρέθηκε ο διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού Βαγγέλης Ντίλιος, ο παλιός πρόεδρος της Καλαμάτας Βαγγέλης Παπαμικρούλης,  οι παλιοί παράγοντες του Μεσσηνιακού Δημήτρης Κατσίποδας, Τάσος Κατσαφάδος. Και  από τη σημερινή διοίκηση ο πρόεδρος Τάκης Στασινόπουλος και οι Γιώργος Νταβουτιάν και Δημήτρης Πουλόπουλος.
Ακόμα ήταν οι προπονητές Νίκος Μουλατσιώτης και Νικήτας Παπανικολόπουλος
Παρόντες και οι Νικήτας Τσιχριτζής, Αλέκος Κουταβάς,  Αντώνης Αγγελής, Μανώλης Μανωλόπουλος, Δημήτρης Τζεμόπουλος που βοήθησαν να γίνει το τραπέζι. 
Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Μάκης Μπρεζεράκος
Μετά τις απονομές ακολούθησε ο χορός με το κέφι να παραμένει αμείωτο.
Τέλος, να σημειωθεί ότι στις 28 Ιουνίου οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού θα παίξουν στα Ίσθμια φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Πέραμο.