Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 18:32

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ/ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Επαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Γράφτηκε από τον

Ενα ξεχωριστό φιλικό έδωσε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Μεθώνης  η ομάδα παλαιμάχων του δήμου Πύλου/ Νέστορος, καθώς αντιμετώπισε την ποδοσφαιρική ομάδα των εργαζομένων σε μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας (ΣΤΑΣΥ).


Μάλιστα με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας και νυν προπονητής Ντανιέλ Μπατίστα.
Ο αγώνας έγινε για να βοηθηθούν οικογένειες που έχουν ανάγκη, μιας και οι
παλαίμαχοι του δήμου Πύλου/Νέστορος θα μοιράσουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς στην περιοχή του Δήμου εκατοντάδες  κουτιά γάλα. Γι' αυτό το σκοπό είχαν εκδοθεί και εισιτήρια ενίσχυσης.
Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι έκαναν το τραπέζι στη φιλοξενούμενη αποστολή.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι γνώρισαν την φιλική ήττα με σκορ 0-5, μιας και οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται σε τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας με εξαίρεση τον Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος όμως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρόεδρος της ομάδας ΣΤΑΣΥ είναι ο κ. Παπαθανάσης και προπονητής ο κ. Ράλλης, ενώ στους παλαίμαχους πρόεδρος είναι ο κ. Σαρδέλης και προπονητής ο κ. Μαρκάκης.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ. ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Καρμοίρης, Κατσούλης, Τζούνος, Σαρδέλης, Σταματελόπουλος, Ράλλης, Ψώνης, Μαρκάκης, Κοτσίρης, Σιψάς, Κρητικάκης. Επαιξαν και οι Αγνιάδης, Κωστάκος, Κουφός.
ΣΤΑΣΥ: Παπασωτηρίου, Γεωργόπουλος, Ξιάρχος, Καμπούκος, Μπροντζάκης, Καλογερόπουλος, Ναστόπουλος, Ψώνης, Αθανασόπουλος, Δάφνης, Μπστίστα. Επαιξαν και οι Βένιος, Μπακογιάννης, Κολλάς, Νικολοθανάσης, Σπίνος, Νικολάου, Τατσόγλου, Τυροπάνης, Τζίνης, Ευσταθόπουλος.