Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 12:46

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Σακκάς

Γράφτηκε από τον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε προχθές το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Μελιγαλά, με το Βασίλη Σακκά να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Ο κ. Σακκάς δήλωσε ότι στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως θα ιδρυθεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!.
Αναλυτικά η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: Βασίλης Σακκάς (πρόεδρος), Γιώργος Δαβίλλας (α' αντιπρόεδρος), Νίκος Αβραμόπουλος (β' αντιπρόεδρος), Αλκιβιάδης Φρέσκας (γραμματέας), Σταύρος Χιλίαρχος (ταμίας) Θανάσης Δρούτσας (βοηθός ταμία), Κώστας Μπινίσκος (γενικός αρχηγός), Χρήστος Στούκας, Γιώργος Μακρυνιώτης (έφοροι υλικοί),  Ιωάννης Παπαδόπουλος Νίκος Δαβίλλας,  Σταύρος Τσουκαλάς. Παναγιώτης Μπινίσκος, Σταυρούλα Νανοπούλου και Παναγιώτης Χριστόπουλος (μέλη).
Η θητεία της διοίκησης θα είναι διετής και ανάλογη διάρκεια θα έχουν και οι συμφωνίες με προπονητή και παίκτες, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στο συμβούλιο.
Ακόμα ορίστηκε επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τους Στούκα, Σακκά, Αβραμόπουλο και Π. Μπινίσκο.
Οι Χιλίαρχος, Αβραμόπουλος και Ν. Δαβίλλας θα είναι υπεύθυνοι της ακαδημίας ποδοσφαίρου. Ο Παπαδόπουλος υπεύθυνος των τμημάτων μπάσκετ και οι Στούκας, Τσουκαλάς, Χιλίαρχος, Δρούτσας και Γ. Δαβίλας υπεύθυνοι εκδηλώσεων..
Ακόμα υπεύθυνη για την ΕΠΟ και την επικοινωνία με τους συλλόγους θα είναι η Σταυρούλα Νανοπούλου και με Δήμο και ΕΠΣΜ ο Γ. Δαβίλλας, ενώ επικεφαλής των αποστολών στους αγώνες του Εθνικού θα είναι ο Κ. Μπινίσκος. Το θέμα της γυναικείας ομάδας έχει αναλάβει ο πρόεδρος Β. Σακκάς, ο οποίος τονίζει ότι το τμήμα θα είναι σύντομα έτοιμο και πρόθεση είναι ο Εθνικός να αποκτήσει και άλλα τμήματα, εκτός ποδόσφαιρο και μπάσκετ.  Για να γίνει αυτό βέβαια χρειάζονται αφενός εγκαταστάσεις και αφετέρου βελτίωση αυτών που υπάρχουν.

Ξεκαθαρίζει με Καλόμαλο

Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι το θέμα του προπονητή και γι' αυτό χθες  το βράδυ επρόκειτο να υπάρξει συνάντηση με το Γιώργο Καλόμαλο για να συζητήσουν τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας τους.. Το κλίμα είναι θετικό για το νεαρό τεχνικό, αλλά ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.