Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 19:49

Ανοιχτή επιστολή στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ από Πανιώνιο και Ικαρο

Γράφτηκε από τον

Ανοιχτή επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στέλνουν Πανιώνιος και Ικαρος και ζητούν απαντήσεις σε πέντε ερωτήματα. Αναλυτικά το κείμενο:


 "Τα Σωματεία μέλη της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας Πανιώνιος και Ίκαρος υποβάλλουν δημόσια προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, τα παρακάτω ερωτήματα και ζητούν την δημόσια απάντησή τους, προκειμένου να λάβουν γνώση όλα τα σωματεία μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
 1)    Πότε λήγει η σύμβαση παραχώρησης από το Ελληνικό Δημόσιο, της έκτασης που φιλοξενεί το Ενωσιακό Γήπεδο.
 Επίσης η σύμβαση παραχώρησης έχει γίνει σε όνομα Φυσικού Προσώπου ή σε Νομικό πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου;
 2)Τα ιατρικού εξοπλισμού μηχανήματα που περιήλθαν στην ιδιοκτησία και κατοχή της ΕΠΣ Μεσσηνίας, από την σύμβαση της Ε.Π.Ο. για την κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή και αποτελούν πάγιο περιουσιακό στοιχείο της ένωσης, φυλάσσονται, συντηρούνται ή έχουν παραχωρηθεί και αν ναι με μια απόφαση.
 3)    Στην συνέλευση του Φεβρουαρίου 2015, η Διοίκηση αποδέχτηκε ότι ο οικονομικός απολογισμός δεν περιείχε όλα τα οικονομικά στοιχεία (χρέος Δ.Ε.Η. κ.λ.π.) επίσης σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με την παροχή υπηρεσιών της εταιρείας ιδιωτικής αστυνομίας, κατά δήλωση σας, δεν υπήρχε παραστατικό παροχής υπηρεσιών της εταιρίας, για την παροχή υπηρεσιών που πρόσφερε στην συνέλευση του Φεβρουαρίου έτους 2014
. Ρωτάμε 1) Γνωρίζουμε πιο είναι τελικά το οφειλόμενο ποσό στην ΔΕΗ, 2) Η Ιδιωτική εταιρία αστυνόμευσης, έστειλα τα ανάλογα παραστατικά στην ένωση και πιο είναι το χρηματικό ποσό που οφείλει η ένωση. Περιμένουμε άμεσα, την δημόσια απάντησή σας
Καλαμάτα 19-6-2015
Τα σωματεία Μέλη Α.Π.Ο Πανιώνιος Α.Π.Ο. Ίκαρος"