Δευτέρα, 22 Ιούνιος 2015 19:19

Δεν πωλείται ο Sokratis

Γράφτηκε από τον

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ και ο Τόμας Τούχελ έχουν κάνει σαφές ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπολογίζεται και δεν υπάρχει θέμα παραχώρησής του.


Τα σενάρια που θέλουν την Ντόρτμουντ να εξετάζει την πώληση του Έλληνα αμυντικού δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Ο Σωκράτης Παπαστόπουλος, ο οποίος σημειωτέον εδώ και λίγες ημέρες κάνει τις διακοπές του στην Καλαμάτα, έχει κάνει σαφές ότι θέλει να συνεχίσει στην Μπορούσια και σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ το ίδιο θέλουν και οι Βεστφαλοί.
Ο Sokratis είχε συνεχή ραντεβού τόσο με τον νέο τεχνικό, Τόμας Τούχελ, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή, Μίχαελ Τσορκ, οι οποίοι του έκαναν σαφές ότι όχι μόνο υπολογίζεται στη νέα εποχή της Ντόρτμουντ, αλλά θα αποτελεί και βασική επιλογή στην άμυνα. Το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ είχε γίνει και επίσημο πριν λίγες ημέρες δια στόματος του τεχνικού της διευθυντή, Κλάους Άλοφς, όμως όπως ξεκαθάρισε και ο CEO της Μπορούσια, που ενοχλήθηκε από τα σενάρια, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, δεν τίθεται θέμα πώλησης του Παπασταθόπουλου.
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ