Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015 18:19

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Συνεχίζει στην πάγκο ο Νίκος Γεωργακλής, παρελθόν ο Σκουρλέτης

Γράφτηκε από τον

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Γεωργακλής και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο προχώρησε, τη Δευτέρα το βράδυ η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί.


Στο χθεσινό συμβούλιο που διεξήχθη στα γραφεία της ομάδας, το θέμα του προπονητή ήταν το βασικό θέμα συζήτησης, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί να μιλήσουν ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και θα οριστούν οι στόχοι τους οποίους θα επιδιώξει να υλοποιήσει η ομάδα. Ακόμη θα αρχίσει η συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, που ήταν φέτος στην ομάδα για να προχωρήσει σιγά - σιγά η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν και μεταγραφές, αφού έχουν εντοπιστεί κάποιοι παίκτες και σε συνεργασία με τον κ. Γεωργακλή, οι διοικούντες θα κινηθούν για την απόκτηση τους.

Παρελθόν ο Σκουρλέτης

Παρελθόν για την Καλαματιανή ομάδα είναι ο Βαγγέλης Σκουρλέτης, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Γεωργακλή είχαν αναλάβει την περσινή σεζόν την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.
Ο παράγοντας του Α.Ο. Φαραί Κώστας Μπούνας εκ μέρους της διοίκησης με αφορμή τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Σκουρλέτη δήλωσε χθες στο "Notosport": «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Βαγγέλη Σκουρλέτη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του και ευελπιστούμε κάποια στιγμή, οι δρόμοι μας να συναντηθούν και να συνεργαστούμε».
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής. Ο νέος προπονητής της ακαδημίας θα είναι παράλληλα και συνεργάτης του κ. Γεωργακλή στην ανδρική ομάδα.