Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015 20:56

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στη Β' τοπική θα παίζει τελικά την ερχόμενη περίοδο ο Ατρόμητος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στη Β' τοπική θα αγωνίζεται τελικά ο Ατρόμητος Καλαμάτας, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Β' όμιλο της Γ' τοπικής.


Αρχικά η ομάδα έδωσε αγώνα μπαράζ με τις άλλες δύο πρωταθλήτριες του Α' ομίλου Α.Ε. Γαργαλιάνων και Γ' ομίλου Α.Ο. Φυτειάς, μιας και δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει η Καλαμάτα στη Γ' εθνική, καθώς το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχε ήταν σε εξέλιξη, όπως επίσης και στην Α' τοπική η Κυπαρισσία μέσα από αγώνες μπαράζ θα διεκδικούσε την άνοδο στη 3η κατηγορία. Το πρωτάθλημα της Γ' τοπικής, όπου αγωνιζόταν ο Ατρόμητος είχε τελειώσει τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα. Μάλιστα στη συνέχεια έδωσε αγώνα μπαράζ με τις πρωταθλήτριες του Α' και Γ' ομίλου, όπου κατέλαβε την 3η θέση και περίμενε τις εξελίξεις με Καλαμάτα και Κυπαρισσία για να έχει ελπίδες ανόδου.
Αυτό ξεκαθάρισε χθες και επίσημα με την ανακοίνωση από την ΕΠΣΜ σχετικά με τις τελικές βαθμολογίες σε όλες τις τοπικές κατηγορίες. Ο Ατρόμητος κερδίζει ως πρωταθλητής στο όμιλο του την άνοδο στη Β' κατηγορία χωρίς να εξαρτιέται από τις ομάδες της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας.
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την ομάδα για την ώρα δεν κινείται τίποτα, ούτε στα διοικητικά, ούτε στα αγωνιστικά, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μουσική εκδήλωση

Πάντως η διοίκηση έχει προγραμματίσει μουσική εκδήλωση στο τέλος Ιουλίου ώστε να συγκεντρώσει έσοδα που θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου διοργανώνει μουσική βραδιά στο κέντρο "Αρχόντισσα", όπου τους παρευρισκόμενους θα διασκεδάσουν η τραγουδίστρια Αγάθη και ο Γιώργος Δημητρόπουλος που θα συνοδεύει με το κλαρίνο του.