Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 19:43

Οχι, άλλη μιζέρια

Γράφτηκε από τον

Πριν από κάποια χρόνια η Μεσσηνία έφθασε να έχει και πέντε ομάδες στη Δ' εθνική,  ενώ η Καλαμάτα ήταν σταθερά στη Β' εθνική, όπου βρέθηκε για ένα… φεγγάρι και ο Μεσσηνιακός. Τη νέα σεζόν ο νομός θα έχει μόλις δύο εκπροσώπους στις εθνικές κατηγορίες. Τη "Μαύρη Θύελλα" και το Μεσσηνιακό και αυτές σε ερασιτεχνική κατηγορία.  Γεγονός που μαρτυρά τη μεγάλη πτώση του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Αντί όμως να υπάρχει προβληματισμός για τη σημερινή κατάσταση, γίνονται συζητήσεις για το αν χωρά η πόλη δύο ομάδες στη Γ' εθνική. Με άλλα λόγια… μιζέρια.
Στην Κρήτη για παράδειγμα θα πρέπει με αυτό το σκεπτικό οι οπαδοί του ΟΦΗ να κάνουν… επανάσταση που έπαιξαν φέτος στη Σούπερ Λίγκα μαζί με τον Πλατανιά και σαν μην έφθανε αυτό, θα έχουν του χρόνου και τον Εργοτέλη. Στην Αρκαδία ο Αστέρας Τρίπολης, που θα σφραγίσει για δεύτερη σεζόν ευρωπαϊκό εισιτήριο απαιτείται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την άνοδο του Παναρκαδικού στη Γ' εθνική.  Το ίδιο και ο Πανηλειακός στην Ηλεία, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με το Πανόπουλο, τη Μανωλάδα και τη Βάρδα.
Οταν θα φθάσει ο καιρός που δεν θα περνά καμιά ομάδα μας τα μεσσηνιακά σύνορα, ίσως κάποιοι σκεφτούν την αρρωστημένη νοοτροπία σ' αυτό το ζήτημα, αλλά και τις ευθύνες για τη μιζέρια.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ