Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2015 20:07

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Το Σάββατο η συνάντηση με τον επενδυτή

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Το Σάββατο η συνάντηση με τον επενδυτή

Εντός της εβδομάδας θα αρχίσουν να διαγράφονται οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα στην Κυπαρισσία, με τις ενδείξεις πάντως να είναι αρκετά αισιόδοξες για την Τριφυλιακή ομάδα.


Το ραντεβού με τους παράγοντες της ομάδας καθυστέρησε λίγες μέρες, όχι με ευθύνη των Μεσσηνίων, όμως το Σάββατο λογικά το θέμα θα κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά.
Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για επιχειρηματία που, μεταξύ άλλων, θέλει να χτίσει ξενοδοχείο στην περιοχή και παράλληλα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στην Γ' εθνική. Οι άνθρωποι της Κυπαρισσίας δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά του, παρά μόνο ότι δεν είναι Μεσσήνιος. Σημειώνουν όμως ότι πιθανή εμπλοκή του θα ανεβάσει  αισθητά το μπάτζετ.
Αν δεν προχωρήσει το θέμα με την επενδυτή, η διοίκηση θα προγραμματίσει γενική συνέλευση την προσεχή εβδομάδα.
Μια συνέλευση στην οποία αναμένεται να υπάρξει διεύρυνση της διοίκησης αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλούς ντόπιους επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.
Τα αγωνιστικά θέματα φυσικά έχουν μείνει πίσω καθώς το θέμα του αντικαταστάτη του Αλέξη Μαντζούνη αλλά και του μεταγραφικού πάρε - δώσει θα αρχίσει θα προχωρά μόλις οριστικοποιηθεί η νέα διοίκησης της ομάδας.