Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2015 11:48

ΜΕΘΩΝΗ: Καθορίζουν τους στόχους

Γράφτηκε από τον

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να τεθούν οι βάσεις, καθώς και οι στόχοι στους οποίους θα πορευτεί η Μεθώνη τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Οπως φαίνεται η νέα διοίκηση θέλει να περάσει τη δική της φιλοσοφία σε όλους τους τομείς. Ετσι αυτή την περίοδο, όπως επισήμανε και ο υπεύθυνος Τύπου Παναγιώτης Μίχος μιλώντας στο "Notosport": «Βάζουμε τις βάσεις και τους στόχους στους οποίους θα κινηθούμε και μετά από αυτό θα υπάρχουν εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν κοιτάμε μόνο την ανδρική, αλλά και τα τμήματα υποδομής».
Αμέσως μετά θα παρθούν αποφάσεις για την πρόσληψη προπονητή, αλλά και τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους παίκτες, που ήταν φέτος στην ομάδα και ανάλογα με το ποιοι θα ανανεώσουν θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης.
Παράλληλα η διοίκηση ασχολείται και με το θέμα της συγκέντρωσης εσόδων που θα βοηθήσουν την ομάδα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου. Για το λόγο αυτό μέσα στο επόμενο διάστημα οι παράγοντες της Μεθώνης έχουν προγραμματίσει κάποιες εκδηλώσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.