Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 20:12

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Επαφές με παίκτες για τη στελέχωση της ομάδας

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Επαφές με παίκτες για τη στελέχωση της ομάδας

Στη διαδικασία στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται αυτή την περίοδο η διοίκηση του Αστέρα Αρφαρών.


Οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Στάθη Βανικιώτη, ο οποίος θα βρίσκεται φέτος στον πάγκο για δεύτερη χρονιά, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό ώστε να δουν ποιοι θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ποιοι θα αποχωρήσουν. Σε ότι αφορά το δεύτερο κανείς από τους παίκτες δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και για την ώρα όλοι είναι στη διάθεση της ομάδας. Από εκεί και πέρα η ενίσχυση αφορά σε παιδιά που κατάγονται από τα Αρφαρά και αγωνίστηκαν τη χρονιά που πέρασε σε άλλες ομάδες, τα οποία έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, στους παράγοντες του Αστέρα για να επιστρέψουν στην ομάδα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, καθώς οι επαφές με όλα τα παιδιά είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει.
Από τα παραπάνω φαίνεται ότι η ομάδα δεν θα έχει αλλαγές τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, θα είναι σχεδόν ίδια με την προσθήκη των παιδιών που θα επιστρέψουν. Αν γυρίσουν όλοι οι παίκτες τότε η διοίκηση δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφές, αφού θα δημιουργηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.
Σε ότι αφορά τους στόχους της νέας περιόδου, ο βασικός είναι η ομάδα να κάνει αθλητισμό και ο επόμενος να μπορέσει να παραμείνει στην Α' τοπική, πιο άνετα απ' ότι συνέβη την χρονιά που πέρασε.
Στο θέμα της ακαδημίας και τη νέα περίοδο θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα υποδομής και σύντομα η διοίκηση θα γνωστοποιήσει ποιος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.