Σάββατο, 27 Ιούνιος 2015 20:11

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανοιχτά όλα τα μέτωπα

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ανοιχτά όλα τα μέτωπα

"Καυτό" θα είναι το Σαββατοκύριακο για την πρωταθλήτρια Μεσσηνίας Κυπαρισσία, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Καταρχάς με τον επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και παράλληλα να επενδύσει στην περιοχή.


Πρόκειται για τον Κώστα Σγουράκη (που ήταν παλαιότερα στην ομάδα των Χανίων), ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει μαζί του μια ομάδα συνεργατών.
"Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και παράλληλα οι περγαμηνές ενός σωματείου καθαρού και νοικοκυρεμένου, όπως ο Α.Ο. Κυπαρισσίας, μας κίνησε το ενδιαφέρον για συνεργασία. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω εφόσον ολοκληρωθεί και ουσιαστικά η συνεργασία μας", έγραψε μεταξύ άλλων ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι μόνο τηλεφωνικές. Πρόθεση της διοίκησης είναι να συναντηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο με τον κ. Σγουράκη στην Κυπαρισσία, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε κλειστεί όμως κάποιο ραντεβού. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε από Δευτέρα το κεφάλαιο επενδυτής κλείνει οριστικά για την Κυπαρισσία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟΚ. 
Οπως και να 'χει όμως,  η Κυπαρισσία θα στοχεύσει και τη νέα σεζόν στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. Γι' αυτό και ξεκίνησε σειρά συζητήσεων με τους παίκτες που έφθασαν φέτος την ομάδα μια ανάσα από τη Γ' εθνική.
Ενας από αυτούς είναι ο Φώτης Παναγόπουλος. Ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση και συζήτησε τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας.
Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, αλλά το θέμα παραμένει ανοιχτό. Το ίδιο ισχύει και με τον Χρήστο Παπαγεωργίου που επίσης είχε χθες το απόγευμα ραντεβού με τους ανθρώπους του ΑΟΚ.
Πρόθεση είναι να μείνει φυσικά στην ομάδα και ο γκολκίπερ Θοδωρής Ντουγέρογλου, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές.
Οσον αφορά τον προπονητή, εξετάζονται περιπτώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Μεσσηνίας (όπως ο Καλογιαννίδης που εργάστηκε πέρυσι στον Παναρκαδικό).
Αν βέβαια εισέλθει στη διοίκηση ο κ. Σγουράκης και οι συνεργάτες του, τότε αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Αλέξη Μαντζούνη.