Κυριακή, 28 Ιούνιος 2015 18:27

Εποχή Κούγια στη Λάρισα και επίσημα!

Γράφτηκε από τον

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στο να αναλάβει τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" είτε μόνος του, είτε μαζί με το Γιώργο Ράλλη, όμως οι αντιδράσεις μερίδας των Μεσσήνιων φιλάθλων απέτρεψαν το... deal. Ενα χρόνο μετά ο γνωστός νομικός παίρνει στα χέρια του τη διοίκηση της Λάρισας, κάτι που επιβεβαιώνει με κοινό δελτίο Τύπου και ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας.

 

«Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.
Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.
Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.
Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί» αναφέρει το κοινό ανακοινωθέν με το οποίο σφραγίζεται και επίσημα η αλλαγή σελίδας στο θεσσαλικό σύλλογο.

 

ΠΗΓΗ: SDNA.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ