Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 13:41

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Ενταση και διακοπή στον τελικό για ένα… γκολ που ακυρώθηκε

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Ενταση και διακοπή στον τελικό για ένα… γκολ που ακυρώθηκε

Εγινε και αυτό:  Ενταση, αψιμαχίες παικτών και διακοπή σε αγώνα πρωταθλήματος μαζικού αθλητισμού που διοργάνωσε ο δήμος Καλαμάτας.

Ο προχθεσινός τελικός ανάμεσα  στην ομάδα Genesis - Κάρβουνα Μπούνας και τους Μηχανικούς δεν τελείωσε ποτέ και χρειάστηκε μάλιστα  να ειδοποιηθεί η αστυνομία για να αποχωρήσουν οι διαιτητές από το γήπεδο.
Ολα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των Μηχανικών και ενώ το σκορ ήταν 2-1, ισοφάρισε στην εκπνοή με το Μπάλλα, με το νεαρό βοηθό Μιχαλόπουλο να σηκώνει τη σημαία για  οφσάιντ και στη συνέχεια να την κατεβάζει, βλέποντας τον ρέφερι Μακρή (ο οποίος δεν κοίταξε το βοηθό) να δείχνει σέντρα. Σε λίγα δευτερόλεπτα οι παίκτες και των δύο ομάδων περικύκλωσαν το βοηθό, με τους μεν να υποστηρίζουν ότι το γκολ είναι κανονικό και τους δε να λένε ότι είναι οφσάιντ. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με ανταλλαγή "γαλλικών" και αψιμαχίες μεταξύ  παικτών και έτσι οι διαιτητές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.
Ο κ. Μακρής τελικά ακύρωσε το γκολ και έγραψε μεταξύ άλλων στο φύλλο αγώνα 4 κόκκινες κάρτες (δύο για κάθε ομάδα), ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω έντονων διαμαρτυριών και ότι αποχώρησε η ομάδα των Μηχανικών. 
Κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της ομάδας Genesis Κάρβουνα Μπούνας

Πρωταθλητής στα… χαρτιά

Υστερα από όλες αυτές τις άσχημες εικόνες, ήταν φυσικό να μην γίνει και απονομή.  Κάτι που εκ των πραγμάτων βέβαια δεν μπορούσε να συμβεί, από τη στιγμή που θα χρειαστεί να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στα χαρτιά. Ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Νίκος Μπασακίδης  εμφανώς προβληματισμένος και στεναχωρημένος από αυτή την εξέλιξη είπε στους παρευρισκόμενους ότι η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων, θα γίνει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού αγώνα που θα κάνει ο δήμος την επόμενη εβδομάδα.
Ολα αυτά και ενώ οι διαιτητές ήταν ακόμα κλεισμένοι στα αποδυτήρια με μερικούς παίκτες από έξω να συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και να θέλουν να εισέλθουν στο χώρο. Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ήρθε αστυνομία και με έναν τρόπο που δεν τιμά κανέναν, γράφτηκε ο επίλογος σε μια διοργάνωση που ξεκίνησε το Μάρτιο.
Για την ιστορία η ομάδα Genesis - Κάρβουνα Μπούνας προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη στα γκολ των Παλαμάρα στο 10' και Μαυρέα στο 22'. Ο Νταγιόπουλος μείωσε στο 49' σε 2-1 και αυτό το σημείο και μετά άρχισε να μεγαλώνει η ένσταση στον αγωνιστικό χώρο (με δυνατά μαρκαρίσματα) με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο επεισοδιακό φινάλε.
Διαιτητής Μακρής, βοηθοί Καυκάς Μιχαλόπουλος και 4ος ο Τσουλάκς
GENESIS - ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΠΟΥΝΑΣ: Χαντζής, Μαυρέας, Δρούγας, Μάνα, Ντανταβασίλης, Κάτσος, Γκότσης, Παλαμάρας, Δελφάκης, Καούνης, Βαβαρούτσος. Στον φύλλο αγώνα είχαν δηλωθεί ακόμα οι Μπαρμπίτσας, Φασουλής, Τενέντες, Μπούνας, Δέδες, Ξυπόλυτος, Θωμόπουλος.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Σακκάς, Νταγιόπουλος, Καρδάσης, Αγγελόπουλος, Μπάλλας, Γρηγορόπουλος, Μαρινάκης, Πολυμενέας, Βρυώνης, Ζέππος. Στον φύλλο αγώνα είχαν δηλωθεί ακόμα οι Παναγιωτόπουλος, Βαλτασάρος, Μπ. Παπακωνσταντίνου, Γεωργουλάκος, Ηλ. Παπακωνσταντίνου, Αθανασάκης, Σακελλαρόπουλος.