Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 14:00

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Οχι πολλά λόγια, αλλά έργα", λέει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Οχι πολλά λόγια, αλλά έργα", λέει ο Αντώνης Μαυρέας

Τον Πάμισο της νέας περιόδου σχεδιάζει από τη Δευτέρα ο Αντώνης Μαυρέας σε συνεργασία βέβαια με τη διοίκηση που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες.


Σε αυτήν θα βρίσκεται σίγουρα ο Γιώργος Πετρουλάκης, που είναι και επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής που συγκροτήθηκε για να τρέξει τα θέματα της ομάδας, καθώς και τα περισσότερα μέλη από το προηγούμενο συμβούλιο.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα μπουν στο συμβούλιο ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, που στήριξε με ένα σημαντικό ποσό την περσινή προσπάθεια, αλλά και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης. Οι άνθρωποι του Παμίσου έχουν έρθει σε επαφές και με τους δύο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βοηθήσουν.
Οπως και να 'χει, ο Πάμισος βρήκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και μέχρι μεθαύριο θα ανακοινώσει το νέο συμβούλιο. Ο σχεδιασμός πάντως έχει ξεκινήσει.
Ο Αντώνης Μαυρέας που ανέλαβε τα ηνία στον πάγκο κάνει αυτές τις μέρες συναντήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και πρόθεση είναι να μείνει ο βασικός κορμός, αφού όπως λέει η ομάδα έχει πολύ αξιόλογο έμψυχο υλικό.
Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να χτίσει μια ομάδα που γνωρίζει καλά, αφού στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για έξι χρόνια ως παίκτης και προπονητής.
"Υπάρχει πολύ καλή χημεία, με την ομάδα την περιοχή και τον κόσμο. Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και πάω σ' ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον", λέει ο Αντ. Μαυρέας για την επιστροφή του και τονίζει ότι: "Συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους του Παμίσου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, καθώς έχω δουλέψει πολλά χρόνια στον Πάμισο. Δεν πρέπει όμως να λέμε πολλά λόγια, αλλά έργα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει δυναμική και από τώρα ξεκαθαρίζω ότι θα κυνηγήσει ότι στόχο υπάρχει μπροστά".
Οσο για την προηγούμενη ομάδα του, τον Τέλλο Αγρα είπε: "Είχα μια άριστη συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Βασίλη Αγγελόπουλο, το Γιώργο Πρεβεζάνο και όλη τη διοίκηση και ιδιαίτερα το συνεργάτη μου Ανδρέα Ζόμπολο.
Είναι μια περιοχή που πραγματικά έκανα πολύ καλούς φίλους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και πορεία".