Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 18:22

Με τραπέζι έκλεισε μια θετική χρονιά η Ακαδημία Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Με τραπέζι στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια στο γήπεδο της Μεσσήνης έκλεισε το Σάββατο το βράδυ την χρονιά η Ακαδημία Παμίσου.

Μια χρονιά που κρίθηκε θετική για τους «πράσινους» καθώς λειτούργησαν όλα τα τμήματα έχοντας μάλιστα πετυχημένη παρουσία.
Στην προχθεσινή εκδήλωση ο πρόεδρος Γιώργος Καπερώνης ήταν αυτός που υποδέχτηκε τους νεαρούς παίκτες και τους γονείς τους.
Το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης και αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Ηλίας Πετρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Καρύδης, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενώ την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο παλαίμαχος παίκτης του Παμίσου και πρόεδρος της επιτροπής του φετινού πρωταθλήματος παλαιμάχων Νίκος Ρούτσης.
Παρευρέθηκαν ακόμη οι προπονητές της ακαδημίας Παναγιώτης Μπιζίμης, Γιώργος Βλάχος, Βαγγέλης Κουρεντζής, Βασίλης Αλεβίζος και Παντελής Δρούγας και ο γενικός αρχηγός Λεωνίδας Φράγκος που ήταν και αυτός που οργάνωσε κυρίως το τραπέζι, μαζί με αρκετούς γονείς αθλητών.
Στο χώρο υπήρχε βίντεο που παρουσίαζε δραστηριότητες της ακαδημίας την χρονιά που πέρασε, αγώνες και συμμετοχή σε εκδηλώσεις.