Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2015 18:46

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Προφορική συμφωνία με Αγγελο Μπαστακό

Γράφτηκε από τον

Σε προφορική συμφωνία με τον Αγγελο Μπαστακό ήρθε η διοίκηση του Εθνικού. Μένει ο έμπειρος αμυντικός να πάρει το δελτίο του από την Εράνη, όπου αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ώστε να πέσουν και οι υπογραφές.


Οι άνθρωποι του Εθνικού εκτιμούν ότι με την προσθήκη του Μπαστακού, η ομάδα ενισχύεται στα μετόπισθεν και το βάρος πέφτει πλέον στην απόκτηση ενός γκολκίπερ. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Στο "στόχαστρο" βρίσκονται και οι Τάκης Καρατζούλιας και Νίκος Μακρυνιώτης, στους οποίους έχει γίνει πρόταση να επιστρέψουν και αναμένεται η απάντησή τους.
Ακόμα η διοίκηση θέλει να κρατήσει τους μικρούς σε ηλικία παίκτες (όπως Λάγιο, Γεωργόπουλο, Σαραντόπουλο, Σταθούλη, Χότζα) και σήμερα το βράδυ θα έχει συνάντηση μαζί τους προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία, ενώ παράλληλα θα τους κάνει και το τραπέζι.
Στο θέμα των ανανεώσεων με τους έμπειρους παίκτες, πρόθεση είναι να τελειώσουν μέσα στην εβδομάδα και θα υπάρξει σειρά συζητήσεων. Ο Γερμάνης, πάντως, θα αποχωρήσει, μιας και έχει συμφωνήσει με το Διαβολίτσι. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν συμφωνήσει με τον Εθνικό και θα φορούν και τη νέα σεζόν τη φανέλα του οι Μουστάκας, Φωτιάδης και Καραγιάννης.