Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 21:19

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Εβγαλε διοίκηση με νέο πρόεδρο τον Θ. Ταχταμπά

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Κυριακή ο Ατρόμητος Πλατύ με επικεφαλής τον Θύμιο Κ. Ταχταμπά που ανέλαβε τη θέση του προέδρου, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Τάκη Σινάπη, ο οποίος βρίσκεται στο συμβούλιο ως γραμματέας.

Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Θύμιος Κ. Ταχταμπάς (πρόεδρος), Κώστας Τρυγωνόπουλος (αντιπρόεδρος), Τάκης Σινάπης (γραμματέας), Τάσος Σταθάς (γενικός αρχηγός), Κώστας Κούτσικας (ταμίας), Αντώνης Τζαβάρας (έφορος), Γιώργος Τσαγκάρης, Ιωάννης Κοντόπουλος και  Ιωάννης Ταχταμπάς (μέλη)..
Μετά τη συγκρότηση της διοίκησης σε Σώμα, ξεκινά πλέον ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν που θα βρει τον Ατρόμητο και πάλι στη Β' τοπική. Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή, καθώς ο Γιαννακούντζος που είχε πέρυσι το διπλό πόστο του τεχνικού - παίκτη, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στο γειτονικό Αστέρα Αρφαρών.
Από εκεί και πέρα, πρόθεση είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες από το χωριό και κυρίως οι έμπειροι όπως οι Τσιλίκος και Ραγκούσης, ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν πολλές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο.  Στόχος στη Β' τοπική θα είναι μια καλή πορεία και ότι προκύψει.
Θυμίζουμε ότι πέρυσι η ομάδα του Πλατύ τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Β' τοπικής, όμως για μεγάλο διάστημα οδηγούσε τη κούρσα και έφθασε κοντά στην άνοδο.