Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2013 15:42

Πέντε ανανεώσεις στο Μεσσηνιακό και τέσσερα... "διαζύγια";

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Μεσσηνιακός. Ο λόγος για τους Βασίλη Μπεγέτη, Γιάννη Χελά, Σπύρο Δασκαλάκη, Βαγγέλη Κουρεντζή και Γιώργο Νιάρχο. Την αρχή είχε κάνει την Παρασκευή ο Κώστας Αργυρόπουλος που συμφώνησε και αυτός να παραμένει και τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Μεσσηνίας. Αντίθετα οι Σταύρος Τσουλάκος, Βασίλης Αθανασόπουλοις, Γιάννης και Αντώνης Καλογερόπουλος οδεύουν προς την έξοδο, αφού δεν έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό. Με τον Αθανασόπουλο θα γίνει επαφή αυτή την εβδομάδα, αλλά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Μεσσηνίας.
Οσον αφορά τον Κωνσταντόπουλο, ο έμπειρος αμυντικός είναι σε διακοπές και θα ξεκαθαρίσει το θέμα όταν επιστρέψει. Από την πλευρά του Μεσσηνιακού βγαίνει πάντως θετικό κλίμα για την ανανέωση της συνεργασίας. Εντός των ημερών θα γνωστοποιηθεί και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αρβανίτη (ο οποίος θα κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία), τον Σταματόπουλο και τον Κωστόπουλο.

"Ας μην βιάζονται"

Ο  Δημήτρης Τσάκωνας μιλώντας στο "Ν" για την πορεία των ανανεώσεων δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για ορισμένους που προεξοφλούν ότι οι καλαματιανοί θα διαλυθούν. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού αφού ξεκαθάρισε ότι ευχή είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες που οδήγησαν την ομάδα στη Γ' εθνική είπε:  "Ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα λέγοντας ότι φεύγουν όλοι οι παίκτες και δεν θα έχουμε καμία τύχη. Ας κάνουν λίγη υπομονή για να δουν ποια ομάδα θα δημιουργηθεί. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να διαλυθούμε".
Στα μεταγραφικά, δεν σημειώθηκε χθες κάποια εξέλιξη. Θυμίζουμε ότι ο Μεσσηνιακός έχει κλείσει τους Δήμος Νινιό και Στέλιο Σπανό από τον Εθνικό Μελιγαλά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ