Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2013 16:52

Προτάσεις στο Ασπρόχωμα για Φίλιο

Γράφτηκε από τον
Προτάσεις στο Ασπρόχωμα για ΦίλιοΜήλον τις έριδος για αρκετές ομάδες της Α' τοπικής έχει γίνει ο Αντώνης Φίλιος που τον Αύγουστο ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία.


Ηδη υπάρχουν προτάσεις στη διοίκηση του Ασπροχώματος για παραχώρηση του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στο Ασπρόχωμα έχει σημειώσει 100 περίπου γκολ!
Από την μεριά του συλλόγου αυτό που λένε είναι πως δεν σταθούν εμπόδιο στην ανέλιξη του Φίλιου και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του διοικητικού παράγοντα Δημήτρη Ηλιόπουλου: "Είναι τιμή μας που εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα μας ο Αντώνης Φίλιος και η απόφαση αν θα μείνει ή αν θα φύγει είναι καθαρά δική του. Αν ικανοποιηθεί ο ίδιος από κάποια ομάδα είναι ελεύθερος να πάει, δεν πρόκειται να του κόψουμε το δρόμο".
Από εκεί και πέρα χθες μέλος της διοίκησης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και άκουσε με ικανοποίηση πως στο τέλος Ιουλίου θα είναι έτοιμος ο πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο του Ασπροχώματος, κάτι που είχε πει και ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως όταν έρθει ο τάπητας από το εξωτερικό και δεν θα είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες.
Τέλος, όσον αφορά την ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν ενέργειες για να μπουν και νέα άτομα στο συμβούλιο και να ξεκινήσει σιγά σιγά ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ