Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 16:58

Προετοιμασία με την ΑΕΚ θα κάνει ο Γκελγκέρια του Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ανέβει στην Αθήνα ο Ελβις Γκελγκέρια, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δοκιμάσει δύο φορές το τελευταίο διάστημα το νεαρό επιθετικό του Ηρακλή Καλαμάτας. Τους έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και τον έχουν καλέσει να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, από την επόμενη εβδομάδα. Ο Γκελγκέρια θα ενταχθεί σε κάποια από τις μικρές ομάδες της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.
Ο Γκελγκέρια είναι επιθετικός, 16 ετών, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία φέτος με τον Ηρακλή Καλαμάτας στην Α1 τοπική και πέτυχε αρκετά και σημαντικά γκολ.
Από εκεί και πέρα και στον Ηρακλή παρατηρείται στασιμότητα τις τελευταίες μέρες όσον αφορά το σχεδιασμό αφού όλοι έχουν την προσοχή τους στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Μέχρι τώρα πάντως ο Ηρακλής έχει ανανεώσει την παραμονή του Νίκου Μουλατσιώτη στην τεχνική ηγεσία και έχει ανανεώσει την παραμονή των παικτών της περσινής ομάδας.