Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2013 17:41

Φιλική ήττα 2-0 της Εράνης από το Πανόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στα Φιλιατρά η Εράνη γνώρισε την ήττα με 2-0 από την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου της Δ' εθνικής ομάδας του Πανόπουλου. Τα γκολ για την ομάδα της Ηλείας πέτυχε ο Παναγιώτης Μπρης στο 30' και το 72', εκμεταλλευόμενος σοβαρά λάθη στην άμυνα της Εράνης.

Ο προπονητής των Φιλιατρινών κ. Ανδρεόπουλος τόνισε μετά το ματς ότι σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που είδε, παρά την φιλική ήττα. Σημείωσε την θετική επιτροφή του Αλεβίζου και επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι.

Για την Εράνη ξεκίνηαν οι αθανασόπουλος, Κ. Καραχάλιος, Ανδρώνης, Χ. Νικολόπουλος, Χρ. Αλεβίζος, Σταθόπουλος, Σταματάκης (υπό δοκιμή), Σπυρόπουλος, Παναγόπουλος, Διονύσόπουλος, Αλεβίζος. Επαιξαν και οι Κόλλιας, Καραπετιάν, Λινάρδος, Κώτσος και Π. Καραχάλιος.

Για το Πανόπουλος ξεκίνησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Δαλαβούρας, Μοσχογιάννης, Αναμουρλίδης, Δημητρόπουλος, Μπρης, Πουταχίδης, Γκέρτσος, Δαβουρλής, Ρετζινάς. Επαιξαν και οι Σίνος, Καπετανάκης, Μπακάλης, Μπατζής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ