Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 18:46

Μπεσίκτας καλεί Μήτρογλου!

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Μήτρογλού είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας. Βάσει πληροφοριών οι αετοί της Κωνσταντινούπολης έχουν έρθει σε συμφωνία με την Φούλαμ για να αποκτήσουν τον Έλληνα άσο αλλά απομένει κάτι πολύ σημαντικό για να "κλείσει" το deal.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του sport-fm.gr η περίπτωση του Μήτρογλου απασχολεί αρκετά τους υπεύθυνους της τουρκικής ομάδας. Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς ως ένα σημείο τους έχει διχάσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να τελειώσει την μεταγραφή από την Φούλαμ αλλά υπάρχουν και άλλες "φωνές" που έχουν άλλη γνώμη. Ο Φικρέτ Ομράν είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες και την αξία του Μήτρογλου και θέλει να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες με τη Φούλαμ για την απόκτησή του.

Ωστόσο, κάποια μέλη του ΔΣ και της ομάδας έχουν στο μυαλό τους τον Ντεμπά Μπα και δεν είναι σίγουροι ότι ο Μήτρογλού θα μπορέσει να φτάσει τις επιδόσεις του στην ομάδα. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός σε 44 παιχνίδια για την Μπεσίκτας σκόραρε 27 φορές και φοβούνται ότι ο Μήτρογλού δεν θα καταφέρει να βρίσκει δίχτυα με την ίδια συχνότητα που το έκανε και ο Ντεμπά Μπα.

Πλέον, η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μήτρογλού στη Μπεσίκτας θα κριθεί από το ποιος θα επικρατήσει στη διαφωνία αυτή που υπάρχει στα "ανώτερα" διοικητικά κλιμάκια της τουρκικής ομάδας. Εάν υπερισχύσει η άποψη του προέδρου τότε ο "Μητρογκολ" θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

 

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ