Δευτέρα, 10 Ιούνιος 2013 18:02

Το πρόγραμμα του τουρνουά "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" που διοργανώνει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον
Το πρόγραμμα του τουρνουά "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" που διοργανώνει ο Α.Ο. ΔιαβολιτσίουΣτο ποδοσφαιρικό τουρνουά παίδων και τζούνιορ που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο του Διαβολιτσίου έχουν στρέψει την προσοχή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διοικούντες του ΑΟΔ.


Πρόκειται για τουρνουά με την επωνυμία "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος", με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του σπουδαίου αυτού ανθρώπου που με δικά του χρήματα φτιάχτηκε το γήπεδο του Διαβολιτσίου. Μάλιστα επιδίωξη του προέδρου Δημήτρη Δασκαλόπουλου και των συνεργατών του είναι να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν εκτός από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου,
ο Αρης Πετρούπολης (υπεύθυνος ακαδημιών είναι ο Βασίλης Οικονομίδης που κατάγεται από την περιοχή), ο Δαναός Καλαμάτας και η Σπερχογεία.
Χθες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος". Μετά την παρουσίαση των ομάδων και σύντομους χαιρετισμούς, θα πραγματοποιηθούν έξι αγώνες διάρκεια 25 λεπτών ο καθένας.
Στις 5 το απόγευμα θα παίξουν Σπερχογεία - Διαβολίτσι, μετά Αρης Πετρούπολης - Δαναός (5.35 μ.μ.), Σπερχογεία -  Δαναός (6.10 μ.μ.), Αρης Πετρούπολης - Διαβολίτσι (6.45 μ.μ.), Δαναός - Διαβολίτσι (7.10 μ.μ.), Αρης Πετρούπολης - Σπερχογεία (7.55 μ.μ.).
Μετά τη λήξη του τουρνουά θα δοθούν κύπελλα συμμετοχής σε όλες τις ομάδες και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης θα ακολουθήσει γεύμα από τη διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε ταβέρνα της περιοχής.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ